HomeFeaturedFocusSpecificatii tehnice complete pentru Samsung Galaxy A31

Specificatii tehnice complete pentru Samsung Galaxy A31

Samsung Galaxy A31

Chiar dacă nu a fost încă prezentat oficial, telefonul este foarte aproape de debutul său. A fost certificat, a trecut prin aplicații de benchmark, ba chiar a apărut și pagina sa oficială de suport pe site-ul producătorului coreean. Așa că Samsung Galaxy A31 poate fi prezentat oficial în orice moment. Nu va mai fi însă nicio surpriză, pentru că avem toate informațiile de natură tehnică despre terminal.

Va fi construit în jurul unei platforme MediaTek Helio P65, asortată cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB. Posibil să existe și variante cu mai puțină memorie. Una dintre specificațiile interesante ale lui Samsung Galaxy A31 va fi acumulatorul său cu capacitate de 5000 mAh, care ar trebui să asigure o autonomie cu mult peste medie.

Pe spate terminalul va avea un sistem dual camera, cu un senzor principal de 48 megapixeli și unul dedicat macro, de 5 megapixeli. Tot pe spate se găsește și cititorul de amprentă digitală.

Sistemul de operare va fi Android 10 cu interfața OneUI 2.0 peste el.

Lipsesc detaliile despre camera foto frontală și despre ecran. Însă nu aștept prea multe surprize. Și aceste trăsături vor fi în linia celor care se cunosc deja. Scopul acestui terminal nu este să impresioneze din punct de vedere tehnic, ci să ofere performanțe decente la un preț foarte atractiv. De aceea cred că se va mișca bine și în ofertele operatorilor de telefonie mobilă și că va duce mai departe succesul predecesorilor săi. Este știut faptul că telefoanele din seria Galaxy A de la Samsung au fost cele mai vândute terminale ale coreenilor.

via MySmartPrice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep