HomeFeaturedFocusNOKIA 007: primul material video din campania “THE ONLY GADGET YOU WILL...

NOKIA 007: primul material video din campania “THE ONLY GADGET YOU WILL EVER NEED”

Pe 19 martie ar fi trebuit să vedem lansarea următorului film din seria 007, dar din cauza COVID-19 acesta s-a amânat, așa că avem doar un mic promo.
Pe 19 martie ar fi trebuit să vedem lansarea următorului film din seria 007, dar din cauza COVID-19 acesta s-a amânat, așa că avem doar un mic promo.

Brandul Nokia Mobile încearcă să revină în atenția publicului și o face printr-un partneriat cu noul film din seria James Bond, No Time To Die. Inițial acesta trebuia să fie lansat pe 8 martie, însă din cauza epidemiei de COVID-19 a fost amânat pe o perioadă nedeterminată și odată cu el și campania promoțională a HMD.

Numai că cineva a decis că deși nu mai există sincronizarea dintre data anunțată pentru lansare și materialul promoțional, ar fi bine ca promo-ul să ajungă pe net, în așteptarea lansării Nokia de pe 19 martie de la Londra. Așa că printr-un ”leak” deloc subtil, materialul de marketing a ajuns pe YouTube, exact la timp să îl vedem înainte de prezentarea viitoarei serii Nokia.

Eu unul nu am văzut niciun fel de smartphone în materialul video de mai sus, doar o referință la Nokia Mobile și celebrul 007. Am tot citit că HMD ar fi avut pregătit un buget măricel pentru campania cu James Bond, reunită sub sloganul “The only gadget you will ever need” (singurul gadget de care ai nevoie). Nu îmi e clar dacă se referă la un anumit model sau la toată seria Nokia din 2020.

Dat fiind că nu mai e mult până pe 19 martie, lucrurile se vor lămuri cât de curând.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep