HomeMobileAndroidPoze oficiale cu Huawei P40, inclusiv culorile in care va veni

Poze oficiale cu Huawei P40, inclusiv culorile in care va veni

Deși va fi prezentată abia pe 26 martie, imaginile de presă ale modelelor din seria Huawei P40 au ajuns pe net.
Deși va fi prezentată abia pe 26 martie, imaginile de presă ale modelelor din seria Huawei P40 au ajuns pe net.

Ca de obicei, cu mult înainte de lansarea oficială, avem parte de imaginile oficiale ale viitoarei serii Huawei P40. Evident, ele vin de la cel mai cunoscut leak-er al momentului,Evan Blass și ne arată cele trei variante ale Huawei P40 cu trei, patru și cinci camere principale

Cel mai ieftin model, adică Huawei P40 (cel care are doar trei camere foto) vine să înlocuiască seria Huawei P30. Din câte știm, combinația celor trei camere ar trebui să fie cam așa: 52MP cea principală, 40 MP cea ultra-wide și încă una cu 3x telephoto.

Colecția de culori pare largă, de la argintiu, auriu, negru, albastru și minunatul Breathing Crystal.

Următorul pe listă este Huawei P40 Pro, care pe lângă configurația modelului P40 va avea o cameră 5x telephoto și vine și cu Time-of-Flight sensor. Gama de culori e cam aceiași.

Iar cel mai scump model, adică Huawei P40 Pro Premium Edition ar trebui să aibă carcasă ceramică, cu variante albe și negre, o chestie deosebit de interesantă.

Mă gândesc că dincolo de modul în care arată, modelele din seria P40 vor veni și cu valențe impresionante pe zona de fotografie/film, că doar acesta este trendul: nu ne mai luăm telefoane inteligente, ne luăm mini camere foto și pentru asta dăm anual 1500 EUR. Bine, aceia dintre noi care sunt extrem de pasionați.

Merită? O să vedem în curând.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep