HomeFeaturedFocusNokia 5.3, mid-range cu potential

Nokia 5.3, mid-range cu potential

Nokia 5.3

Este clar că eroul evenimentului Nokia (a se citit HMD Global) de ieri a fost Nokia 8.3 5G, primul telefon cu suport pentru conectivitatea 5G al companiei finlandeze. S-a mai făcut vâlvă și asupra serviciului global de roaming de date HMD Connect, care ar suna destul de interesant în vremuri normale (dar acum nu prea este cazul). Și au mai fost prezentate două telefoane: Nokia 5.3, un mid-range cu destul potențial, mai ales dacă se va bucura și de sprijinul operatorilor și Nokia 1.3, un low-budget.

Dacă acesta din urmă nu prea merită atenția publicului pasionat de smartphone (vă spun doar că vine echipat cu un chipset Snapdragon 210), Nokia 5.3 este destul de interesant, așa că merită câteva minute din atenția noastră.

Telefonul este construit în jurul unui display IPS de 6,55 inchi și rezoluție HD+, prevăzut cu un notch în formă de picătură. Marginile sunt destul de proeminente. Inclusiv conturul acestui notch este destul de gros. În el se găsește o cameră foto frontală de 8 megapixeli.

Nokia 5.3

La interior ticăie un chipset Qualcomm Snapdragon 665, care poate fi ajutat de o memorie RAM de 3 GB, 4 GB sau 6 GB. Indiferent de cantitatea de memorie RAM, capacitatea internă de stocare este aceeași, de 64 GB. Și poate fi extinsă prin microSD.

Pe partea din spate, Nokia 5.3 etalează un sistem de patru camere foto (nu foarte ofertant), dispuse într-un modul circular. Senzorul principal este de 13 megapixeli și este ajutat de un ultra-wide de 5 megapixeli și de doi senzori de câte 2 megapixeli (unul de adîncime și unul dedicat macro).

Un acumulator de 4000 mAh (cu încărcare de 10W), un cititor de amprentă digitală plasat pe spatele telefonului și un Android 10 stock (cu update-uri lunare de securitate timp de trei ani, conform programului Android One), completează lista cu detalii pentru acest telefon.

Nokia 5.3

Nokia 5.3 va fi disponibil de luna viitoare, în trei variante de culoare, la prețuri care încep de la 189 euro.

via Nokia

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep