HomeRedmi K30 Pro si K30 Pro Zoom prezentate oficial

Redmi K30 Pro si K30 Pro Zoom prezentate oficial

Redmi K30 Pro

Două vârfuri de gamă veritabile de la Xiaomi, construite în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 865 (evident, cu modemul 5G integrat). Două telefoane aproape identice, cu o mică diferență (pe care o puteți ghici din denumirea celui de-al doilea). Nu în ultimul rând, două dispozitive care vor cuceri mulți fani printr-un raport preț/specificații extrem de atractiv.

Redmi K30 Pro este construit în jurul unui display AMOLED de 6,67 inchi și rezoluție fullHD+, cu aspect 20:9. Acesta nu este deranjat de notch-uri sau orificii. Camera foto frontală de 20 megapixeli este integrată într-un mecanism de tip pop-up. Ecranul integrează și cititorul de ampentă digitală, o altă trăsătură modernă și elegantă.

Pe partea din spate telefonul prezintă un sistem de patru camere foto, integrate într-un modul circular. Senzorul principal este un Sony IMX686 de 64 megapixeli, ajutat de un ultra-wide de 13 megapixeli, un senzor de adâncime de 2 megapixeli și un senzor dedicat macro de 5 megapixeli.

Aici apare singura diferență pe care o aduce Redmi K30 Pro Zoom. Acesta înlocuiește senzorul macro de 5 megapixeli cu un telephoto de 8 megapixeli, capabil de un zoom optic 3x, cu OIS. Zoom-ul hibrid este 30x.

Chipset-ul Snapdragon 865 poate fi împachetat cu o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB, sau cu 8 GB de RAM și memorie internă de 256 GB. Va exista și versiunea intermediară, cu 8 GB de RAM și 128 GB stocare internă. Prețurile sunt de aproximativ 425, 480 și respectiv 520 dolari. Pentru versiunea Zoom acestea încep de la 535 dolari și merg până la 565 dolari.

Acumulatorul are o capacitate de 4700 mAh (suport pentru încărcare rapidă de 33W), iar sistemul de operare este Android 10. Telefoanele sunt deja disponibile la precomandă în China, cu livrări din 4 aprilie.

via AndroidAuthority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep