HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A31 a fost anuntat oficial

Samsung Galaxy A31 a fost anuntat oficial

Samsung Galaxy A31

Unul dintre terminalele de la care producătorul coreean are mari așteptări în ceea ce privește volumele de vânzări este fără îndoială Samsung Galaxy A31. Tocmai a fost anunțat oficial și va prelua moștenirea în materie de popularitate rămasă de la predecesorul său. Cu terminalele din seria Galaxy A (în special 3 și 5) Samsung a făcut cele mai mari volume de vânzări. Va reuși Galaxy A31 să ducă mai departe acest succes? Mie mi se pare că are toate argumentele să o facă. Să le trecem împreună în revistă.

Samsung Galaxy A31

Samsung Galaxy A31 este construit în jurul unui display AMOLED de 6,4 inchi și rezoluție fullHD+ (aspect 20:9), cu un notch în formă de U pentru camera foto frontală. Ecranul integrează cititorul de amprentă digitală, chestie destul de rară în acest segment de preț. Camera foto frontală are o rezoluție de 20 megapixeli.

Pe partea din spate avem un sistem de patru camere foto dispuse în L în cadrul unui modul rectangular. Senzorul principal este de 48 megapixeli. Este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli, de un senzor de adâncime de 5 megapixeli și de un senzor dedicat macro tot de 5 megapixeli.

La interior avem un chipset MediaTek Helio P65. Samsung Galaxy A31 vine în două configurații de memorie. Una cu 4 GB de RAM și stocare internă de 64 GB și una ceva mai atractivă, cu memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB.

Un acumulator cu o capacitate de 5000 mAh (și suport pentru încărcare de 15W) ar trebui să asigure o autonomie peste medie.

Sistemul de operare este un Android 10 cu interfața OneUI 2.0 peste el.

Samsung Galaxy A31 va fi disponibil în Prism Crush Black, Prism Crush Blue, Prism Crush Red sau Prism Crush White. Deocamdată nu se cunosc informații legate de preț și disponibilitate.

via Samsung  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep