HomeFeaturedFocusSamsung S20 a primit un update de firmware care repara problemele de...

Samsung S20 a primit un update de firmware care repara problemele de autofocus!

Samsung lansează un prim update de firmware pentru seria S20 care vine să repare (printre altele) problemele de autofocus pe camera principală.
Samsung lansează un prim update de firmware pentru seria S20 care vine să repare (printre altele) problemele de autofocus pe camera principală.

Am început să testez noul Samsung Galaxy S20 Utra, venit în teste prin programul Orange Smartphone Testers și din păcate m-am lovit de o problemă raportată deja de mai multă lume: focalizarea automată nu merge cum trebuie și dacă vrei să pui cât mai bine în valoare sistemul de camere, ca trebuie să te chinui.

Din câte am citit problema este prezentă cam pe toate modelele, indiferent de operator. În principiu lucrurile sunt simple: în anumit situații (la mine s-a manifestat pe pozele macro) focalizarea automată nu își face treaba și dacă focalizezi pe o anumită zonă, ai foarte mari șanse ca respectiva zonă să iasă neclară.

Ceva de genul imaginii de mai jos, unde am focalizat pe floarea galbenă, ea ajungând în final să fie neclară.

Dacă insiști, poți trece peste acest neajuns, doar că trebuie să depui efort.

Partea bună este că Samsung știe de problemă și că în curând o să ofere un update de firmware care va veni să repare problema – eu încă nu l-am primit, sper să vină cât mai curând ca să pot face testele cu care deja v-am obișnuit în fiecare an, la începutul primăverii.

Acesta ar fi al doilea update de firmware dat de Samsung pentru seria S20, identificat cu G98xxXXU1ATCH și ar trebui să instaleze și aplicația Camera cu versiunea 10.0.01.98. Eu acum acum 10.0.01.92, așa că aștept update-ul și pe urmă vă spun mai multe despre cum fotografiază/filmează Samsung Galaxy S20 Ultra.

UPDATE: update-ul de firmware tocmai a sosit azi, 24 martie și l-am instalat deja. Pachetul are doar 368 MB și pare să aibă doar bugfix-ul pentru focalizarea automată.

Și așa cum spuneam, aplicația Camera este acum la o nouă versiune 10.0.01.98:

Gata, pot să dau drumul și la testele foto, chestie care o să fie puțin cam complicată dat fiind că nu am cum să ies din casă. Găsim însă soluții!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep