HomeFeaturedFocusZTE Axon 11 5G prezentat oficial, mid-range 5G cu pret atractiv

ZTE Axon 11 5G prezentat oficial, mid-range 5G cu pret atractiv

ZTE Axon 11 5G

Nu este tocmai un vârf de gamă, ci mai degrabă un telefon din categoria premium mid-range. Arată foarte bine din punct de vedere fizic, oferă performanțe aproape de vârful piramidei  și propune un preț destul de atractiv. ZTE Axon 11 5G vine și cu suport pentru conectivitatea 5G (numele este grăitor în acest sens) pentru a fi cât mai apropiat de cerințele actuale ale pieței.

Terminalul este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 765G, un prim semn că nu are pretenții de flagship. Este aproape, dar nu la vârf. Vine în trei combinații de memorie, prima cu 6 GB de RAM și 128 GB memorie internă, una intermediară cu 8 GB de RAM și aceeași cantitate de memorie internă și una de top, cu 8 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB, cu prețuri (valabile pentru piața din China) de la aproximativ 380 dolari și până la 480 dolari.

Ecranul telefonului este un AMOLED fullHD+ de 6.47 inchi (aspect 19,5:9), care integrează cititorul de amprentă digitală. Are un notch în formă de picătură în partea de sus (pentru camera foto frontală de 20 megapixeli).

Pe partea din spate ZTE Axon 11 5G etalează un sistem de patru camere foto. În rolul de vedetă este senzorul principal de 64 megapixeli, care este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli, de un senzor de adâncime de de 2 megapixeli și de un senzor macro tot de 2 megapixeli.

Acumulatorul de 4000 mAh oferă suport pentru încărcare rapidă (Quick Charge 4.0+), iar sistemul de operare este un Android 10 cu interfața ZTE peste el.

ZTE Axon 11 5G este deja disponibil pentru precomenzi în China, dar nu este încă precizat și un termen de livrare.

via ZTE

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep