HomeFeaturedFocusSpecificatii tehnice complete pentru Redmi Note 9 Pro

Specificatii tehnice complete pentru Redmi Note 9 Pro

Redmi Note 9 Pro

Uite un terminal care, prin aplicarea istoricului acestei serii, va oferi un raport preț/specificații extrem de atractiv. Și, dacă nu știm încă la ce preț va fi pus el în vânzare, din moment ce nu a fost încă anunțat oficial, avem o imagine completă asupra configurației lui Redmi Note 9 Pro, semn că morișca zvonurilor (și a leak-urilor) funcționează de minune.

Redmi Note 9 Pro va fi construit în jurul unui display LCD de 6,67 inchi, cu rezoluție fullHD+ și cu aspect 20:9, protejat cu Gorilla Glass 5. În spatele acestuia va pulsa un chipset Qualcomm Snapdragon 720G.

Versiunea de bază va avea o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Va exista și una mai puternică, cu 6 GB de RAM și 128 GB memorie internă. Acumulatorul va avea o capacitate de 5020 mAh și va oferi suport pentru încărcare rapidă de 18W.

Camera foto frontală va fi de 16 megapixeli, iar pe spate se va găsi un sistem de patru camere foto. Senzorul principal va fi de 48 megapixeli și va fi ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli, un senzor de adâncime de 5 megapixeli și unul dedicat macro, tot de 5 megapixeli.

Legat de prețul versiunii de bază, așteptările sunt în jur de 190 dolari. Tradus la piața locală (da, telefonul poate ajunge în România, generația anterioară a fost disponibilă publicului de aici), ar însemna 999 lei. Repet, pentru varianta 4 GB + 64 GB.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep