HomeFeaturedFocusVivo NEX 3S 5G a fost prezentat oficial, totul pentru putere

Vivo NEX 3S 5G a fost prezentat oficial, totul pentru putere

Vivo NEX 3S 5G

Chiar dacă la prima vedere nu aduce foarte multe plusuri față de generația anterioară, Vivo NEX 3S 5G este totuși un pas mare în față. Pentru că toate aceste mici schimbări, mici plusuri cum le-am numit, dau la final, contabilizate, un plus ceva mai semnificativ. Și, așa cum am spus-o în titlu, modificările merg parcă într-o singură direcție. Obținerea unei puteri de calculc cât mai mari, pentru performanțe crescute. Îmi pare că telefonul merge înspre zona de gaming la cum începe să se poziționeze. Și o să încerc să argumentez în cele ce urmează.

Vivo NEX 3S 5G

Prima schimbare și cea mai importantă, este reprezentată de trecerea la noul chipset Qualcomm Snapdragon 865, care vine la pachet și cu conectivitatea 5G, dar care oferă și un plus de performanță față de generația anterioară.

Apoi, la nivel de memorii, s-a umblat la tehnologie. Memoria RAM este acum LPDDR5 în loc de LPDDR4X, iar capacitatea internă de stoacare a lui Vivo NEX 3S 5G, care acum a urcat la 256 GB, este de tip UFS 3.1 (în loc de UFS 3.0).

Și la nivel de display, chiar dacă s-au păstrat diagonala de 6,89 inchi și rezoluția Super AMOLED-ului de la generația anterioară, acum este oferit suport pentru HDR10+.

Vivo NEX 3S 5G

Ecranul lui Vivo NEX 3S 5G nu este deranjat de notch-uri sau orificii, camera foto frontală de 16 megapixeli fiind integrată într-un mecanism de tip pop-up. Pe spate, telefonul are un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 64 megapixeli, ajutat de un ultra-wide de 13 megapixeli și de un senzor de tip telephoto, tot de 13 megapixeli.

Bateria este tot de 4500 mAh și oferă suport pentru încărcarea de 44W. A apărut o nuanță nouă de culoare, un portocaliu închis spre maro.

Vivo NEX 3S 5G

Prețul pentru Vivo NEX 3S 5G este de 720 dolari pentru versiunea 8 GB + 256 GB și de aproximativ 760 dolari pentru varianta 12 GB RAM + 256 GB memorie internă. Telefonul va fi pus în vânzare începând de săptămâna viitoare, pe piața din China.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep