HomeFeaturedFocusVIDEO: test de rezistenta pentru Xiaomi Mi Mix 3

VIDEO: test de rezistenta pentru Xiaomi Mi Mix 3

test de rezistenta Xiaomi Mi Mix 3

Unul dintre primele telefoane cu display fără margini și cu notch, Xiaomi Mi Mix, a ajuns la cea de-a treia generație. Și, ca orice flagship cu pretenții, Xiaomi Mi Mix 3 nu a scăpat de un test complex de rezistență la zgâriere, îndoire și chiar expunere la flacără. Așa cum probabil v-ați imaginat deja, este vorba despre ritualul consacrat de JerryRigEverithing, care nu ratează niciun dispozitiv care îi trece prin mână.

Era interesant de urmărit cum se comportă un smartphone cu mecanism de tip slider care ascunde camera foto frontală, mai ales la testele de îndoire. Asta deoarece acest mod de abordare, cu un slider integrat care scoate la iveală camera frontală doar atunci când este nevoie de ea și în rest culisează în interiorul telefonului, poate părea destul de vulnerabil. Sau, în orice caz, punctul cel mai vulnerabil al unei astfel de construcții.

Pe de altă parte, Xiaomi Mi Mix 3 beneficiază de o construcție ceramică, ceea ce înseamnă o rezistență crescută din punct de vedere fizic.

Care a fost rezultatul acestei combinații de factori? Cum s-a comportat terminalul în cadrul acestui test de rezistență? Aflați urmărind materialul de mai jos. Enjoy!

via JerryRigEverything

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep