HomeFeaturedFocusWATCH GT2e este noul ceas smart prezentat de Hawei

WATCH GT2e este noul ceas smart prezentat de Hawei

În cadrul conferinței online de ieri Huawei a prezentat și noul ceas smart HUAWEI WATCH GT2e.
În cadrul conferinței online de ieri Huawei a prezentat și noul ceas smart HUAWEI WATCH GT2e.

Așa cum ne așteptam, în cadrul evenimentului online de ieri Huawei a prezentat și ceasul smart Watch GT2e alături de noua serie P40. Este vorba despre un nou membru al seriei HUAWEI WATCH GT 2, proiectat pentru a inspira un stil de viață activ.

Am înțeles că noul smartwatch poate să detecteze automat șase categorii de sporturi și include 100 de moduri sport – de la sporturi tradiționale (alergare, mers, alpinism, ciclism sau înot), la exerciții fizice variate (parkour, yoga, balet sau box). Sunt extrem de curios și cât de bine poate face asta pentru că experiența cu primul Huawei Watch este una dezamăgitoare – în afara faptului că monitorizează oarecum somnul și are o autonomie foarte bună, Huawei Watch e mai degrabă un instrument de a vedea mai ușor notificările decât un ceas smart.

HUAWEI WATCH GT2 vine în mai multe variante de culori: Graphite Black, Lava Red, Mint Green și Icy White.

Huawei ne comunică faptul că datorită autonomiei de două săptămâni, HUAWEI WATCH GT2 susține consumatorii în monitorizarea unui stil de viață sănătos.

Cu ajutorul algoritmilor inteligenți, noul smartwatch monitorizează frecvența cardiacă, tesiunea arterială și somnul utilizatorului și totodată emite notificări atunci când pulsul devine anormal. Odată cu lansarea smartwatch-ului HUAWEI WATCH GT 2e, HUAWEI a introdus în premieră o funcție de monitorizare a saturației de oxigen din sânge (SpO2).

După cum se poate vedea și din imagini, HUAWEI WATCH GT 2e păstrează aceleași linii simple, care transformă smartwatch-ul într-un accesoriu potrivit pe orice stil de viață sau vestimentar. HUAWEI WATCH 2e are un design unibody reușit și de un ecran tactil AMOLED de 1,39 cu rezoluție Retina.

În curând o să fie disponibil și în România, probabil la un preț similar variantei GT2.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep