HomeFeaturedFocusOppo Find X2 Lite a fost lansat oficial

Oppo Find X2 Lite a fost lansat oficial

Oppo Find X2 Lite

Nu numai că Oppo Find X2 Lite și-a făcut debutul oficial, dar acest lucru s-a întâmplat pe o piață europeană. Este mare lucru! Atât pentru eforturile Oppo de a fi mult mai prezent pe piețele europene (inclusiv în România). Cât și pentru consumatorii europeni, care vor avea la dispoziție un nou mid-range atractiv (se pare că se numesc premium mid-range), cu suport pentru conectivitatea 5G și cu preț ceva mai accesibil.

Oppo Find X2 Lite este construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 865G. Aceasta asigură suportul pentru noile rețele 5G, care în Europa încep să ia elan. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Există și un slot microSD pentru extinderea acestui spațiu de stocare.

Toate acestea sunt ascunse în spatele unui ecran AMOLED de 6,4 inchi și rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Acesta integrează cititorul de amprentă digitală și are un notch în formă de picătură pentru camera foto frontală de 32 megapixeli.

Pe partea din spate găsim un sistem de patru camere foto, care tinde să devină convențional. Dispuși în linie dreaptă avem un senzor principal de 48 megapixeli, unul ultra-wide de 8 megapixeli, unul de adâncime de 2 megapixeli și unul dedicat macro, tot de 2 megapixeli.

Un acumulator de 4025 mAh, cu suport pentru încărcarea rapidă de 30W și un Android 10 cu ColorOS 7 peste el completează lista cu detalii care merită evidențiate.

Oppo Find X2 Lite este, așa cum spuneam, disponibil la vânzare în Portugalia, la un preț de 499 euro. Un preț destul de bun pentru un smartphone 5G cu specificații apropiate de categoria high-end.

via Oppo

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep