Ceasul smart Huawei GT2e e disponibil in Romania din aceasta saptamana

0
Huawei Watch GT 2e este disponibil în România cu un preț de 799 LEI.
Huawei Watch GT 2e este disponibil în România cu un preț de 799 LEI.

Începând cu această săptămână noul ceas smart Huawei Watch GT 2e e disponibil în România cu prețuri de la 799 LEI. Acest nou model dispune de 100 de moduri sport și opțiuni de monitorizare a sănătății prin urmărirea ritmului cardiac și a calității somnului.

În perioada  20 aprilie – 19 mai, la achiziționarea produsului de la partenerii autorizați, consumatorii primesc gratuit un Smart Scale, pentru o experiență completă de monitorizare a sănătății.

La fel ca produsele Huawei Watch GT anterioare, Huawei Watch GT 2e continuă să ofere utilizatorilor experiențe complete de monitorizare a sănătății și antrenamentelor fizice.”, declară Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group. „Având în vedere că anul acesta optimizăm strategia Seamless Al Life pentru toate scenariile, fitness-ul și sănătatea devin scenarii esențiale pentru consumatori. HUAWEI continuă să stimuleze progresul tehnologic, să îmbunătățească ecosistemele software și hardware și să inoveze în materie de dispozitive purtabile, pentru a oferi utilizatorilor experiențe integrate de monitorizare a stării de sănătate și a sesiunilor de antrenament.”, continuă acesta.

Huawei Watch GT2 2e are și funcția de monitorizare a saturației de oxigen din sânge (SpO2), recent activată și pe Huawei Watch GT2. Modelul Watch GT 2e are o autonomie de două săptămâni, ceea ce e un lucru foarte fain, iar în plus asigură monitorizarea precisă a frecvenței cardiace și a tensiunii arteriale, emite memento-uri atunci când pulsul devine anormal și oferă funcții de urmărire a somnului. Toate aceste tehnologii le permit utilizatorilor să își testeze starea sănătății în timp real. Pentru modelul de 42 mm oferă posibilitatea femeilor de a activa și folosi funcția de monitorizare a ciclului menstrual.

Huawei Watch GT 2e are un display AMOLED de 1,39 inci, luminos cu afișaj color, vizibil chiar și în lumina puternică a soarelui.

Spre deosebire de design-ul clasic al predecesorului său, Huawei Watch GT 2, estetica Huawei Watch GT 2e este un mix reușit între o linie clasică și accente sport. Smartwatch-ul prezintă o nouă abordare, cu o curea realizată dintr-un cauciuc moale, confortabil pentru piele. Corpul din oțel inoxidabil completează design-ul coroanei ascunse și plate, care se îmbină cu silueta curbată a ceasului. Minimalistă și robustă, carcasa prezintă o suprafață netedă, iar stratul negru intens reflectă subtil lumina, creând un efect fascinant, care se schimbă în funcție de felul în care lumina se oglindește pe ceas.

100 de moduri de antrenament

Huawei Watch GT 2e suportă 15 moduri de sport de performanță, care includ opt activități în aer liber (alergare, mers, alpinism, drumeție, alergare de fond, ciclism, înot, triatlon) și șapte activități interioare (mers, alergare, ciclism, înot, antrenament liber, bicicletă eliptică, vâslit). În modurile de urmărire sportivă profesională, Huawei Watch GT 2e oferă o monitorizare completă, care poate urmări 190 de tipuri de date pentru beneficii maxime în timpul antrenamentului. Huawei Watch GT 2e poate detecta automat și 6 moduri de sport profesionale, oferind o experiență mai inteligentă și mai complexă utilizatorilor.

Huawei Watch GT 2e suportă și 85 de moduri de urmărire personalizate care acoperă șase categorii de sporturi: extreme, timp liber, fitness, acvatice, jocuri cu mingea și sporturi de iarnă. Activitățile variază de la street dance la parkour, alpinism, yoga, balet și box. În timp ce utilizatorii se bucură de sportul lor preferat, Huawei Watch GT 2e înregistrează date importante, precum durata antrenamentului, caloriile arse, intervalul ritmului cardiac, progresul exercițiilor, timpul de recuperare și multe altele, oferind o planificare științifică a exercițiilor și generând date ce pot fi partajate pe rețelele de Social Media printr-un singur clic.

Rămâne de văzut cât de bune sunt, pentru că experiența cu modelele anterioare de ceasuri Huawei Watch mi-a arătat că nu stau foarte bine la capitolul monitorizare activitate fizică. Poate că funcția SpO2 să schimbe cumva acest aspect – bazate pe un senzor de frecvență cardiacă de înaltă performanță, tehnologia HUAWEI de monitorizare a frecvenței cardiace Truseen™ 3.5, tehnologia de gestionare a stresului TruRelax™ și tehnologia Trusleep™ 2.0 disponibile pe Huawei Watch GT 2e le permit utilizatorilor să își monitorizeze ritmul cardiac, nivelul de stres și calitatea somnului în timp real, astfel încât să poată avea acces deplin la starea lor de sănătate. Când pulsul unui utilizator este prea mare sau prea mic, ceasul va trimite un memento prompt. Huawei Watch GT 2e este echipat cu cipul HUAWEI Kirin A1, care oferă o autonomie a bateriei de două săptămâni, permițându-le utilizatorilor o activitate fitness și un management al sănătății activ și complet.

La 799 LEI Huawei Watch Gt 2e este o opțiune interesantă. Eu însă aș astepta să văd primele review-uri și pe urmă aș lua decizia de cumpărare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here