HomeFeaturedFocusHuawei Watch GT2 primeste optiunile de masurare a oxigenului din sange (SpO2)...

Huawei Watch GT2 primeste optiunile de masurare a oxigenului din sange (SpO2) in cel mai recent update de firmware

Cel mai recent update de firmware pentru Huawei Watch GT2 aduce suportul pentru masurarea nivelului de oxigen din sânge (SpO2).
Cel mai recent update de firmware pentru Huawei Watch GT2 aduce suportul pentru masurarea nivelului de oxigen din sânge (SpO2).

Astăzi am observat că update-ul aplicației Huawei Health a introdus o secțiunea nouă, denumită SpO2, ce are menirea de a oferi detalii despre nivelul de oxigen din sânge, raportat de dispozitivele ce au suport pentru așa ceva. Iar unul dintre ele este ceasul inteligent Huawei Watch GT2 care a primit și el la rândul lui un update de firmware care a activat această funcționalitate.

Cu acest update ceasul smart Huawei lansat anul trecut ajunge să aibă același set de funcționalități ca cele găsite pe nou lansata serie sport Watch Gt2e.

Ce este SpO2? Este funcția prin care gadget-ul wearable este capabil să măsoare cantitatea de oxigen din sânge, atât în repaos cât și în timpul exercițiilor fizice. În mod normal valoarea SpO2 trebuie să fie peste 98%, iar în cazul în care scade sub 90% este semnul că ceva nu este în regulă cu organismul și se declanșează hypoxia, moment în care trebuie folosit un ventilator pentru a ajuta plămânii să funcționeze mai bine.

Update-ul în cauză este 1.0.6.26 pentru Huawei Watch GT2, are 18.37 MB și aduce pe lângă suportul SpO2 și mai multe îmbunătățiri legate de performanță. Dacă încă nu l-ați primit, deschideți aplicația Huawei Health, mergeți la Devices și acolo verificați disponibilitatea update-ului.

Ar trebui să arate cam așa:

via HuaweiBlog

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. Bună ziua! Hristos a înviat!
    Va rog sa imi comunicati daca ceasul Huawei GT2 poate inregistra ontinuu SpO2 pe durata a 24 h, și dacă se poate vedea cum a evoluat acesta de-a lungul acestui interval de timp mentionat. Apoi cam care este pretul gaggetului.
    Cu mulțumiri anticipate,
    Constantin

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep