HomeFeaturedFocusDetalii tehnice despre Nubia Play

Detalii tehnice despre Nubia Play

Nubia Play

ZTE pregătește Nubia Play, un smartphone din categoria premium mid-range cu suport pentru rețelele 5G. Este un segment din piața de telefoane smart care va crește destul de mult în perioada următoare. Operatorii din țările în care 5G-ul a început să fie prezent, vor oferi servicii corespunzătoare. Dar este nevoie și de terminale care să facă față. Iar vârfurile de gamă, cu prețuri destul de mari, nu prea se vând strălucit prin intermediul operatorilor.

ZTE a simțit că este o nișă care se va aglomera și vine cu Nubia Play, un telefon care va ieși pe piață cât de curând. Deocamdată se cunosc câteva detalii tehnice, suficiente pentru a-l plasa în categoria amintită mai sus.

Cum era de așteptat, terminalul va fi construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 765G, care asigură și suportul pentru 5G. Ecranul său va fi un AMOLED cu o rată de refresh de 144 Hz. Nu va avea notch-uri sau orificii. Camera foto frontală va fi integrată pe marginea superioară. Chiar și așa, aceasta va fi suficient de îngustă. Ca să convingă, cei de la ZTE au realizat o comparație grafică cu un iPhone 11 Pro Max. O alegere care strict pe acest considerent, îi avantajează clar.

Nubia Play

De asemenea, ecranul va integra și cititorul de amprentă digitală.

Și acumulatorul lui Nubia Play poate fi considerat un argument în plus. Va avea o capacitate de 5100 mAh și va oferi suport pentru Quick Charge 4.0.

Chiar dacă nu au fost oferite detalii despre sistemul de camere de pe spatele terminalului, sample-urile foto și video postate oficial dau de înțeles că există așteptări mari de la acesta.

ZTE va prezenta oficial Nubia Play pe 21 aprilie. Nu mai este mult de așteptat!

via SparrowNews

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep