AcasăFeaturedFocusExcelent: drona Mavic Mini primeste optiunea de control manual al expunerii pentru...

Excelent: drona Mavic Mini primeste optiunea de control manual al expunerii pentru video

Cu cel mai nou update de firmware (v01.00.0500) mini drona DJI Mavic Mini primește în sfârșit opțiunea de a controla manual expunerea pe înregistrările video.
Cu cel mai nou update de firmware (v01.00.0500) mini drona DJI Mavic Mini primește în sfârșit opțiunea de a controla manual expunerea pe înregistrările video.

Update-ul de firmware v01.00.0500, ieșit ieri pentru drona DJI Mavic Mini vine în sfârșit cu cea mai așteptată opțiune: posibilitatea de a controla manual expunerea pentru înregistrarea video. Asta va funcționa cu aplicația DJI Fly v1.0.8 sau nai nouă.

Alături de această modificare extrem de importantă, noul firmware mai aduce:

  • 2.7K 24fps și 1080P 24/48fps resolution.
  • Controlul manual pentru balansul de alb.
  • Viteză îmbunătățită pentru descărcarea de poze și video.
  • Îmbunătățită stabilitatea în zbor pentru anumite scenarii de folosire.
  • Optimizare pentru funcționarea controller-ului.

Și așa mă uitam de câteva săptămâni după drona DJI Mavic Mini pentru că am un impuls puternic să o cumpăr. Schimbările aduse de firmware-ul v01.00.0500 sunt încă niște argumente imbatabile pentru a înclina balanța și a-mi grăbi decizia.

În acest moment vorbim de o dronă mică (sub 250g) care nu necesită autorizație de zbor și nici înregistrare la autoritatea națională, care a primit opțiuni disponibile în clasa dronelor pro.

Singura problemă este că pe site-ul DJI România nu este listată (bine că e Bulgaria, care ne-a luat fața ca de obicei) iar în online niciun magazin nu mai are pe varianta Fly More Combo (cea care include drona, o valiză, trei baterii și încărcător).

Detalii mai multe găsiți în Release Note-ul de aici.

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro