HomeFeaturedFocusHuawei Nova 7, Nova 7 Pro si Nova 7 SE au fost...

Huawei Nova 7, Nova 7 Pro si Nova 7 SE au fost prezentate oficial

Huawei Nova 7

Toată seria Huawei Nova 7 a fost prezentată oficial de către compania chineză. Este compusă din trei terminale, toate trei cu suport pentru conectivitatea 5G, toate trei destul de atractive din punct de vedere fizic. Și toate trei cu un raport preț/specificații destul de interesant. Huawei Nova 7 are o versiune ceva mai puternică, Nova 7 Pro, dar și una ceva mai accesibilă, Nova 7 SE. Practic, vin cu soluții pentru fiecare buzunar.

O să începem cu Nova 7 Pro, terminalul cel mai atractiv din punct de vedere tehnic. Este construit în jurul unui display OLED de 6,57 inchi (rezoluție fullHD+, aspect 19,5:9), cu marginile laterale curbate. Ecranul este prevăzut cu un orificiu de tip pill, în care avem un sistem dual camera pe care fanii selfie-urilor în vor aprecia din plin. Un senzor principal de 32 megapixeli și unul ultra-wide de 8 megapixeli se vor ocupa de autoportretele digitale. Sub ecran este integrat și cititorul de amprentă digitală.

Huawei Nova 7 Pro

Pe partea din spate telefonul are un sistem de patru camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 64 megapixeli. Este ajutat de un telephoto de tip periscop, de 8 megapixeli, capabil de un zoom optic 5x, de un ultra-wide tot de 8 megapixeli și de un senzor dedicat macro de 2 megapixeli.

La interior, Huawei Nova 7 Pro se bazează pe un chipset Kirin 985 5G. Acesta vine cu o memorie RAM de 8 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 128 GB sau de 256 GB.  

Un acumulator de 4000 mAh ține în viață acest smartphone. Se poate încărca rapid cu 40W și oferă și suport pentru reverse charging de 5W. Un Android 10 cu EMUI 10.1 peste el și cu Huawei Mobile Services completează lista cu detalii tehnice.

Nova 7 Pro este deja disponibil la precomandă în China, la prețuri de aproximativ 520 dolari, respectiv 580 dolari, în funcție de capacitatea internă de stocare.

Huawei Nova 7, versiunea standard, nu schimbă mare lucru. Vine cu un ecran mai mic, de 6,53 inchi, dar ceva mai lunguieț, cu aspect 20:9. Păstrează rezoluția fullHD+ și cititorul de amprentă digitală integrat sub display. În față are doar o singură cameră foto, de 32 megapixeli.

Pe spate se schimbă doar senzorul de tip periscop. Acum este un telephoto normal, capabil de un zoom optic de doar 3x.

Restul specificațiilor rămân la fel, cu acumulatorul de 4000 mAh, chipset-ul Kirin 985 5G, memoria RAM de 8 GB și memoriile interne de 128 GB sau 256 GB.

Prețurile de precomandă, valabile pentru piața chineză, sunt de aproximativ 420 dolari, respectiv 480 dolari, în funcție de memoria internă.

Ajungem și la Nova 7 SE. Aici concesiile sunt ceva mai mari, dar și prețurile mai scad. Sunt de 340 dolari, sau de 390 dolari, în funcție de stocare. Ecranul este acum un IPS LCD de 6,5 inchi. Cititorul de amprentă se mută lateral, iar camera foto frontală scade la 16 megapixeli.

Pe spate dispare senzorul telephoto, care acum este înlocuit cu unul de adâncime, de 2 megapixeli. La interior se păstrează memoriile la fel, dar chipset-ul este un Kirin 820 5G. Acumulatorul și sistemul de operare nu se schimbă.

Livrările pentru toate cele trei terminale încep pe 28 aprilie. Încă nu s-a detaliat disponibilitatea globală.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep