HomeFeaturedFocusMotorola Moto G8 Power Lite prezentat oficial

Motorola Moto G8 Power Lite prezentat oficial

Moto G8 Power Lite

Motorola complică ceva mai mult decât o făcea de obicei seria G8 și anunță un nou membru al acestei familii. Moto G8 Power Lite este un terminal care va deveni disponibil și în Europa foarte repede. Prețul recomandat este de 170 euro. Nu îmi dau seama dacă are suficiente argumente pentru a se impune pe acest segment de preț, așa că vom analiza împreună aceste aspecte, pe scurt, în cele ce urmează.

Moto G8 Power Lite este construit în jurul unui display IPS cu rezoluție HD+ și diagonală de 6,5 inchi. Are un aspect alungit, 20:9 și un notch în formă de picătură în partea de sus, pentru o cameră foto frontală de 8 megapixeli.

Pe spate găsim un sistem de trei camere foto, destul de simplu. Un senzor principal de 16 megapixeli este însoțit de unul de adîncime de 2 megapixeli și de unul dedicat macro, tot de 2 megapixeli. Cititorul de amprentă digitală este plasat tot pe spate. Ca de obicei, integrează și logoul Motorola.

La interior, Moto G8 Power Lite se bazează pe un chipset MediaTek Helio P35. Procesorul este asortat cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB. Pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu de stocare, acesta poate fi extins prin microSD cu până la 256 GB.

Un acumulator de 5000 mAh se încarcă cu 10W prin microUSB.

Așa cum se poate vedea, nimic spectaculos. Un terminal care ar arăta foarte bine în ofertele operatorilor, ajutat de ceva subvenții din partea acestora. Însă pentru ca acest lucru să fie posibil, Motorola ar trebui să mai lucreze la relația cu operatorii. Cel puțin în România.

via Motorola

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep