HomeFeaturedFocusOppo Ace2 a fost prezentat oficial

Oppo Ace2 a fost prezentat oficial

Oppo Ace2

Un nou telefon cu specificații de top și preț competitiv și-a făcut apariția oficială. Este vorba despre Oppo Ace2, care a fost subiectul multor leak-uri în perioada de dinainte de lansarea sa. Acum este cât se poate de oficial și avem o imagine de ansamblu completă. În plus, pentru publicul din România terminalul poate deveni accesibil, din moment de eforturile Oppo pe piața locală par să se fi intensificat în ultima vreme.

Oppo Ace2 este construit, așa cum îi stă bine unui flagship care se respectă, în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 865. Acesta vine cu tot cu suportul pentru conectivitatea 5G. La nivel de memorii telefonul va fi disponibil în trei versiuni de memorie. Una cu memorie RAM de 8 GB și stocare de 128 GB, una cu aceeași memorie RAM de 8 GB, dar cu capacitate de stocare dublă, de 256 GB și una de top, cu 12 GB de RAM (de această dată de tip LPDDR5) și aceeași memorie internă de 256 GB.

Oppo Ace2

Ecranul este un OLED de 6,5 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Acesta are o rată de refresh de 90 Hz și una de 180 Hz touch sampling. În plus, integrează și cititorul de amprentă digitală. De asemenea, în colțul din stânga sus, are un orificiu discret, care găzduiește o cameră foto frontală de 16 megapixeli.

Pe spate se găsește un sistem de patru camere foto, dispuse în interiorul unui modul circular. Senzorul principal este de 48 megapixeli. Va fi ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Cel de-al patrulea senzor este unul dedicat macro, tot de 2 megapixeli.

Oppo Ace2

Un acumulator de 4000 mAh ține în viață acest dispozitiv. Se încarcă ultra-rapid, cu 65W. De asemenea se încarcă wireless rapid cu 40W. De asemenea, Oppo Ace2 este capabil și de reverse wireless charging cu 10W.

Sistemul de operare este un Android 10 cu interfața ColorOS 7.1 peste el.

Pare o configurație destul de potentă, mai ales cea de top. De altfel Oppo se și laudă că Ace2 va domina topul AnTuTu și că la testele neoficiale a reușit un scor record de 627.553 puncte.

În ceea ce privește prețurile, Oppo Ace2 costă de la aproximativ 560 dolari, până la 650 dolari, în funcție de capacitatea de memorie. Terminalul este deja disponibil la precomandă, iar livrările încep pe 20 aprilie.

via TheVerge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep