HomeFeaturedFocusVivo iQOO 3 Neo 5G vine pe 23 aprilie

Vivo iQOO 3 Neo 5G vine pe 23 aprilie

Vivo iQOO 3 Neo 5G

Este tot mai intens teasingul oficial pe care compania chineză îl face pentru Vivo iQOO 3 Neo 5G, semn că terminalul vine cât de curând. Mai exact, conform ultimelor informații publicate pe canalele oficiale, evenimentul (online) de prezentare va avea loc pe 23 aprilie. Până atunci însă, avem destule detalii tehnice despre terminal încât să putem distinge cam care sunt ambițiile sale.

Vivo iQOO 3 Neo 5G va fi construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 865. Asta spune multe despre ambițiile sale. Nu prea rămâne loc de compromisuri.

Un al doilea semn că așa stau lucrurile este legat de ecranul dispozitivului. Teasingul vorbește despre o rată de refresh de 144 Hz. Dacă în cazul lui Vivo iQOO 3, pe care l-am văzut recent transformat în plăcuțe de frână pentru un BMW 530Li, aceasta era valabilă doar pentru touch, acum sunt șanse mari să fie rata de refresh reală a ecranului.

Se mai vorbește despre o capacitate internă de stocare de tip UFS 3.1, care face și mai rapid transferul de date.

La nivel de zvonuri se vorbește despre o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare (de tipul evidențiat mai sus) de 128 GB. Și de un ecran de tip IPS LCD, ceea ce plasează cititorul de amprentă digitală fie pe spate, fie lateral.

Deocamdată acestea sunt detaliile care se cunosc despre Vivo iQOO 3 Neo 5G. Pe 23 aprilie vom avea toate piesele acestui puzzle.

via MySmartPrice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep