HomeFeaturedFocusOppo Find X2 Neo ajunge si el in Europa

Oppo Find X2 Neo ajunge si el in Europa

Oppo Find X2 Neo

Este o apariție interesantă prin prisma disponibilității oficiale a lui Oppo Find X2 Lite în Europa. Acesta din urmă a fost listat de Oppo și pe site-ul oficial și este deja disponibil la cumpărare în Portugalia. Așa că apariția lui Oppo Find X2 Neo, de această dată în Olanda, la doar două zile distanță, pare ușor ciudată. Însă are și el argumentele sale, pe care probabil că o să încerce să le scoată în față. Este și nevoie de argumente solide, la un preț de 719 euro.

Oppo Find X2 Neo este construit în jurul unei combinații interesante, dar în același timp atractive, de chipset Qualcomm Snapdragon 765G (conectivitate 5G inclusă) cu o memorie RAM de 12 GB și o capacitate internă de stocare de 256 GB. Sună destul de bine!

Ecranul este un AMOLED de 6,5 inchi, cu rezoluție fullHD+ (rezoluție 2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Acesta are marginile laterale curbate și integrează și cititorul de amprentă digitală. Este prevăzut cu un orificiu pentru o cameră foto frontală de 44 megapixeli. O trăsătură ce poate deveni o mare bilă albă pentru acest smartphone.

Pe partea din spate, Oppo Find X2 Neo are un sistem de patru camere foto, dispuse linear. Senzorul principal este de 48 megapixeli. Este ajutat de un telephoto de 13 megapixeli, de un ultra-wide de 8 megapixeli și un senzor monocrom de adâncime de 2 megapixeli.

Un acumulator de 4025 mAh ține lucrurile în viață. Oferă suport pentru încărcarea rapidă de 30W. Sistemul de operare este un Android 10 cu interfața ColorOS 7 peste el.

Prețul de vânzare pentru Find X2 Neo este de 719 euro. Este valabil pentru Olanda, pentru telefonul vândut liber de rețea. Însă Oppo are aici o relație bună și cu operatorii, așa că Neo poate fi găsit în ofertele acestora cu ceva subvenție la preț.

via Belsimpel

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep