HomeFeaturedFocusOppo Reno Ace 2 apare in fotografii de presa oficiale

Oppo Reno Ace 2 apare in fotografii de presa oficiale

Oppo Reno Ace 2

Mai sunt câteva zile până la apariția oficială a lui Oppo Reno Ace 2, însă se pare că producătorul chinez are dificultăți în a ține sub control scurgerile de informații către public. Au ieșit acum la iveală și fotografiile de presă oficiale cu acest model. Poze care se alătură specificațiilor tehnice rămase prin bazele de date ale aplicațiilor de benchmark în care a fost testat terminalul.

Despre Oppo Reno Ace 2 se știa până acum că va veni cu un chipset de top Qualcomm Snapdragon 865 (cu tot cu conectivitatea 5G) și că va propune trei configurații de memorie. Una cu 8 GB de RAM și 128 GB memorie internă, una intermediară cu 8 GB de RAM și 256 GB stocare internă și una de top, cu memorie RAM de 12 GB și capacitate internă de stocare de 256 GB.

Pe partea din spate telefonul va avea un sistem de patru camere foto. Pe care fotografiile proaspăt apărute ni le arată integrate într-un modul circular. Senzorul principal va avea o rezoluție de 48 megapixeli. Va fi ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli. Ceilalți doi senzori vor avea rezoluție de 2 megapixeli.

Tot din fotografii putem distinge faptul că ecranul va avea un orificiu discret în partea stângă, pentru camera foto frontală. Iar lipsa cititorului de amprentă de pe spate ar putea însemna că acesta va fi integrat sub display.

Se mai știe despre Oppo Reno Ace 2 că va avea un acumulator care se va încărca cu 65W grație tehnologiei Super VOOC 2.0. De asemenea, bateria oferă suport pentru încărcarea wireless rapidă de 40W.

Fanii acestui model speră că el nu va rămâne captiv pe piața din China, la fel ca predecesorul său. Ar fi păcat, pentru că se conturează un smartphone care are suficient de multe de oferit, cu un preț de pornire de aproximativ 430-450 dolari.

via GSM Arena     

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep