HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S20 Ultra se vinde peste asteptari

Samsung Galaxy S20 Ultra se vinde peste asteptari

Galaxy S20 Ultra

Se pare că în ciuda situației globale destul de nesigure generată de pandemia de coronavirus, unele produse din piața de IT nu au de suferit. Unul dintre acestea este și Samsung Galaxy S20 Ultra, care, conform unor surse din piață, se vinde mai mult decât estimaseră deopotrivă analiștii și oficialii Samsung.

În momentul lansării oficiale a seriei Galaxy S20 de la Samsung, multe voci au spus că prețul destul de mare al modelului de top, de aproximativ 1400 euro, va ține în jos vânzările și că modelele Galaxy S20 și Galaxy S20+ se vor vinde mult mai bine, pentru că vin cu prețuri sensibil mai mici.

Se pare, conform acelorași surse apropiate de Samsung, că modelul Galaxy S20 Ultra este responsabil pentru mai bine de jumătate dintre vânzările seriei. Asta este o surpriză destul de mare, dar și un semn că, de la un nivel în sus, prețul mare nu mai acționează ca o piedică, ba din contră. Și mă liniștește și pe mine tocmai în momentul în care eram pregătit să sar în sus că nu vedem și ceva cifre absolute. Proporția asta mi se pare o dovadă suficientă a succesului acestui model.

Se pare că succesul peste așteptări al modelului Galaxy S20 Ultra a determinat compania coreeană să crească comenzile de componente pentru acest model. Lucru confirmat și de compania care produce senzorii foto pentru Samsung (MCNEX), care a suplimentat producția senzorului frontal de 40 de megapixeli și al celui ultra-wide de 12 megapixeli de pe spate.

Unii analiști spun și că acest succes neașteptat este rodul unor campanii agresive de promovare și buyback derulate de Samsung.

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep