HomeFeaturedFocusServiciul HBO Max se lanseaza pe 27 mai

Serviciul HBO Max se lanseaza pe 27 mai

HBO Max

Este vorba despre un parteneriat între HBO și Warner Media. Prin intermediul HBO Max, abonații vor avea acces la peste 10.000 de ore de conținut original HBO și Warner Bros. Conținut premium, cum spun cele două entități implicate în acest parteneriat, în încercarea de a justifica prețul destul de mare cerut pentru acest serviciu de streaming online. HBO Max se va lansa pe 27 mai și va costa 15 dolari pe lună, preț valabil în Statele Unite.

Dacă aplicăm o regulă nescrisă care însă funcționează aproape fără excepție, prețul pentru Europa va fi de 15 euro. Când și mai ales dacă acest serviciu va ajunge și pe Bătrânul Continent.

Nu de alta, dar conținutul premium pe care HBO și Warner îl promovează cu surle și trâmbițe este în foarte mare parte disponibil deja pe HBO Go sau pe Netflix. Dacă ești deja abonat la cele două servicii de streaming, atunci nu prea ți se mai pare nimic atât de atractiv.

Ca să vă exemplific, printre titlurile scoase în față de HBO Max se numără: Westworld, Big Little Lies, Game of Thrones, Sex and the City, Veep, The Wire, Curb your Enthusiasm, Insecure, Succession, Watchmen, Barry, Euphoria, The Jinx, The Sopranos, The Big Bang Theory, Doctor Who, Rick and Morty, The Boondocks, The Bachelor, Sesame Street, The Fresh Prince of Bel-Air, Batwoman, Nancy Drew, Kate Keene, DC’s Doom Patrol, The O.C., Pretty Little Liars, CNN’s Anthony Bourdain: Parts Unknown, South Park, Gossip Girl, The West Wing, Casablanca, The Wizard of Oz, The Matrix și alte asemenea producții.

Dacă cu aceste titluri încerci să justifici un preț mult mai mare decât al competitorilor, mi se pare că ai început cu stângul.

Abonații actuali ai HBO Now vor primi acces la HBO Max fără costuri suplimentare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep