HomeCloud & MobilityRecomandare de la Apple: activitati creative pe tableta, pentru copii intre 3...

Recomandare de la Apple: activitati creative pe tableta, pentru copii intre 3 si 8 ani

Apple Education ne propune o listă cu 30 de activități creative pentru copiii între 3 și 8 ani, binevenite în perioada de izolare.
Apple Education ne propune o listă cu 30 de activități creative pentru copiii între 3 și 8 ani, binevenite în perioada de izolare.

Când simițiti că ați ajuns la capătul răbdării și nu mai știți cum să vă țineți ocupați copiii, atunci e timpul de ceva nou: activități creative cu … iPad sau iPhone. Mai schimbați puțin destinația iGadget-urilor și puneți-vă copiii să facă ceva distractiv și educativ. Pe contul de Twitter al Apple Education am văzut o listă cu 30 de activități recreative de care copiii noștri ar trebui să se bucure în următoarele zile.

Dacă descărcați PDF-ul acesta găsiți activitățile, descrierea lor și aplicațiile de care aveți nevoie pentru a le putea duce la sfârșit. Îmi place că cineva de la Apple a gândit activitățile în așa fel încât să pună în valoare aplicațiile ce sunt deja instalate pe iPhone/iPad, doar în puține cazuri o să fie nevoie de ceva mai mult.

Trebuie să recunosc că unele activități sunt chiar foarte faine: crearea unei cărți, crearea de foi de colorat (pe tabletă!) din imagini de prin casă/grădină, descoperirea de forme geometrice în natură etc.

Vă recomand să parcurgeți lista și să vedeți cum puteți să vă țineți copiii ocupați într-un mod interesant, din care să și învețe ceva. Cred că e o schimbare binevenită față de YouTube și desene animate.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep