HomeFeaturedFocusVIDEO: Vivo iQOO 3 folosit pe post de placuta de frana

VIDEO: Vivo iQOO 3 folosit pe post de placuta de frana

Vivo iQOO 3

Ăsta da test de durabilitate! Două telefoane Vivo iQOO 3 au fost folosite pe post de plăcute de frână la una dintre roțile din față ale unui BMW 530 Li. Mașina a făcut mai apoi un tur de circuit și în linie dreaptă, șoferul a frânat apăsând pedala la maxim. Vehiculul s-a oprit, s-a măsurat distanța de frânare, după care s-au verificat cele două plăcuțe de frână inedite. Cum arătau ele după un asemenea test inedit de rezistență? Au mai fost funcționale?

Nu o să răspund la aceste întrebări, pentru că aș strica toată frumusețea vizionării acestui scurt material video. Pot doar să constat că, privind lucrurile din perspectiva acestui video, plăcuțele de frână originale (din fabrică, cum se spune) pentru un BMW 530Li, nu mai par chiar atât de scumpe. Vă las să urmăriți materialul video.

Pentru cei care nu își mai amintesc, Vivo iQOO 3 este un smartphone lansat cu o lună și ceva în urmă. Este un vârf de gamă veritabil, construit în jurul platformei Snapdragon 865, cu memorie RAM care merge până la 12 GB. Are un ecran Super AMOLED de 6,44 inchi, protejat cu Gorilla Glass 6, care se pare că face treabă foarte bună.

Și partea din spate este protejată tot cu Gorilla Glass 6. Am specificat acest lucru, pentru că în materialul video telefoanele sunt poziționate astfel încât frecarea cu discul de frână să se întâmple cu ambele suprafețe ale telefonului. Unul cu ecranul spre discul de frână, cel de-al doilea cu partea din spate.

via SparrowNews

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep