HomeFeaturedFocusYouTube Shorts, concurent pentru TikTok

YouTube Shorts, concurent pentru TikTok

YouTube Shorts

Împinși probabil de la spate de succesul tot mai mare de care se bucură platforma TikTok, mai ales în rândul tinerilor, cei de la Google pregătesc lansarea unei alternative. Se va numi YouTube Shorts, sau doar Shorts, încă nu este foarte clar. Va permite încărcarea de clipuri video scurte, cu background sonor din YouTube Music.

TikTok a avut o creștere de peste 125% în ultimii doi ani și are acum sute de milioane de utilizatori. Este normal ca Google să vrea o felie din această plăcintă. Ca să vă faceți o idee mai clară, doar în Google Play aplicația TikTok are peste 800 de milioane de descărcări. O chestie care clar i-a zgândărit pe cei de la Google la orgoliu.

În YouTube Shorts se vor putea adăuga filtre și alte efecte grafice. Nu este vorba depre vreo revoluție, se va copia destul de fidel modelul TikTok.

Informația nu a fost încă confirmată oficial de către cei de la Google. Ea a ajuns în atenția opiniei publice prin intermediul celor de la The Information.

Google nu este singurul gigant care încearcă să vină cu un concurent pentru TikTok. Facebook are deja în teste o aplicație ce poartă numele de Lasso și funcționează cam pe aceeași rețetă. Utilizatorii din anumite piețe selecte o pot deja folosi în această perioadă de testare.

TikTok este una dintre puținele platforme social media din China care a reușit să se impună și la nivel global.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep