HomeFeaturedFocusAndroid 10 vine pe Motorola Razr

Android 10 vine pe Motorola Razr

Motorola Razr Android 10

Compania a anuntat că update-ul la Android 10 va sosi pe Motorola Razr în zilele următoare. Este o veste excelentă și oarecum o reparație pentru cei care au achiziționat acest smartphone revoluționar. La un preț de aproximativ 1500 de euro, era nevoie de un sistem de operare actual. Android 9 Pie cu care telefonul iese din fabrică atârna ca o piatră de moară și trăgea terminalul în jos.

Chinul este pe cale să se termine. Și am putea spune să așteptarea a meritat. Pe lângă îmbunătățirile standard pe care le aduce Android 10 în general, cum ar fi dark mode sau navigarea prin gesturi, plus altele, avem și ceva în plus. Au fost dezvoltate câteva funcținalități adaptate la construcția revoluționară a acestui smartphone cu ecran pliabil.

Spre exemplu, o mică tastatură de tip QWERTY poate fi accesată acum pe ecranul secundar. Sunt permise astfel anumite operațiuni, cum ar fi răspunsul la un SMS, fără a mai fi nevoie ca utilizatorul să deschidă telefonul. La fel, pe un principiu similar, poate fi folosită camera fără a mai trebui deschis terminalul. Este o limitare a utilizării clapetei de deschidere/închidere care ar trebui să fie benefică. Atât pentru ecran, la modul fizic, cât și pentru confortul psihic al utilizatorului.

Odată cu această actualizare, Motorola Razr pare un telefon mult mai complet, mai închegat. Pentru că interfața și funcționalitățile software completează acum aspectul fizic inedit.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep