HomeMobileAndroidE posibil ca design-ul lui Samsung Galaxy S20 Ultra sa fie responsabil...

E posibil ca design-ul lui Samsung Galaxy S20 Ultra sa fie responsabil de spargerea sticlei de pe camera foto?

Se pare că mai mulți utilizatori au avut probleme cu sticla camerei foto de pe Samsung Galaxy S20 Ultra. Fragilitatea s-ar putea să se datoreze design-ului interesant.
Se pare că mai mulți utilizatori au avut probleme cu sticla camerei foto de pe Samsung Galaxy S20 Ultra. Fragilitatea s-ar putea să se datoreze design-ului interesant.

După ce utilizatorii de Samsung Galaxy S20 Ultra au avut parte de mai multe update-uri de firmware care au reparat pe rând problemele de focalizare pentru camera foto și mai apoi problemele de afișare cu nuanța galbenă, acum apare o nouă potențială problemă: spargerea sticlei de pe camera foto principală. Iar treaba asta pare că se întâmplă fără niciun motiv aparent și cu siguranță nu ar trebui să fie apanajul unui smartphone în valoare de 1400 EUR!

Pe forumurile site-ului Samsung din SUA au apărut reclamații legate de faptul că sticla ce protejează camera lui S20 Ultra s-a spart fără ca utilizatorii să scape aparatele (care oricum erau protejate cu huse) sau să fi exercitat presiuni exterioare pe ea. Pentru unii problema apare o crăpătură pe camera principală ce ulterior se extinde și pe cea telefoto, altora li s-a întâmplat să se spargă direct.

Din câte am citit, mai rău este că Samsung consideră că problema este una cosmetică și nu cade sub incindența garanției, chestie care poate costa între 100 și 400 EUR, în funcție de existența (sau nu!) a serviciului Samsung Premium Care.

Deocamdată Samsung nu a reacționat public pe această temă, mai ales că în acest moment problemele sunt izolate în zona SUA. Eu am avut Samsung Galaxy S20 Ultra 5G mai bine de trei săptămâni și nu am avut nicio problemă cu el, e drept l-am folosit în casă, fără să îl țin prin buzunare sau alte locații unde ar putea apărea presiune pe carcasă.

Sper că problema să aibă o explicație simplă și nu să nu fie legată de vreo problemă de design așa cum sugerează utilizatorii care au avut probleme. Pentru că altfel Samsung ar fi pusă în situația de a mai adăuga o problemă majoră unui flagship de al său (după grava problemă asociată bateriei de pe Galaxy Note7), care și costă mult mai mult.

via SM

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep