HomeFeaturedFocusHuami, compania ce produce seria Amazfit vine cu un concept de masca...

Huami, compania ce produce seria Amazfit vine cu un concept de masca smart Aeri N95, transparenta, ce se curata singura

Conceptul măștii N95 Aeri, realizat de compania Huami, producătorii seriei de wearable Amazfit.
Conceptul măștii N95 Aeri, realizat de compania Huami, producătorii seriei de wearable Amazfit.

În contextul în care e tot mai clar că în perioada următoare o să trebuiască să ne obișnuim cu purtatul măștilor de protecție împotriva COVID-19, compania chineză Huami (producătorii seriei de wearable Amazfit) vine cu o propunere interesantă pentru o mască transparentă, ce permite folosirea Face ID și care se curăță singură.

Ideea e foarte bună: dacă tot folosim smartphone-ul, ar fi bine să îl putem folosi mai ușor, mai ales dacă o să purtăm măști. Pentru lunile următoare aceasta va fi noua ”uniformă” de mers la magazine, în avion/autobuz și în general în colectivitate. Unii dintre noi folosesc măști specializate N95, alții aleg variantele ”chirurgicale” în timp ce mulți și-au confecționat propriile variante, care arată mai bine, dar au un mare dezavantaj: nu pot filtra particulele mici și nici nu sunt foarte bine ventilate, blocând fluxul de aer și pentru că ne acoperă fața, nu ne permit să folosim deblocarea telefoanelor folosind indetificarea facială.

Într-un astfel de context, Huami vine cu Aeri, prototipul unui nou tip de mască pe care o putem încadra în zona de dispozitive wearable. O dată pentru că va fi transparentă și va permite folosirea deblocării cu Face ID, iar pe de altă parte pentru că va putea să se curețe singură.

Încă nu avem mai multe detalii despre Aeri, doar că e posibil să ajungă pe piață în următoarele șase luni. Nici despre preț nu știm nimic, doar că un reprezentant Huami a declarat că va fi o mască ”accesibilă”, la fel ca toate celelalet produse Amazfit (care în general sunt la 50% din prețul produselor similare făcute de Samsung, Fitbit sau Apple).

Rămâne de văzut ce o să se mai întâmple până în toamnă. Eu unul sper să nu avem nevoie de așa ceva și să revenim la viața normală pe care o aveam acum 3 luni.

via xda

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep