HomeCloud & MobilityNoua aplicatie Microsoft Family Safety preview e disponibila pentru iOS si Android

Noua aplicatie Microsoft Family Safety preview e disponibila pentru iOS si Android

Family Safety este o nouă aplicație Microsoft pentru Android și iOS ce se sincronizează cu Windows 10 și Xbox și permita monitorizarea timpului petrecut de copii pe telefoane și consolă.
Family Safety este o nouă aplicație Microsoft pentru Android și iOS ce se sincronizează cu Windows 10 și Xbox și permita monitorizarea timpului petrecut de copii pe telefoane și consolă.

Microsoft a lansat în stadiul preview aplicația Family Safety, creată pentru a permite managementul timpului copiilor petrecut pe smartphone, tabletă și consolă. Aplicația e disponibilă pentru iOS și Android, pentru a putea intra în programul preview e nevoie să răspundeți la un mic chestionar disponibil aici pentru a indica ce număr de aparate să poată fi folosite pe contul de pe care se cere intrarea în programul preview. Aplicația a fost anunțată în Martie drept o extensie pentru soluția existentă pe Windows și Xbox.

Aplicația Family Safety are un aspect familiar, fiind ușor de folosit. Oferă părinților rapoarte ușor de ințeles și e mult mai simplu de folosit pentru setarea diferitelor limitări.

După ce am folosit intensiv funcțiile de setare a controlului parental direct de pe web, apreciez aplicația furnizată de Microsoft. Sper să se și integreze cu Microsoft Launcher, pentru a face utilizarea și mai simplă.

Marele beneficiu adus de Family Safety este că se sincronizează cu Windows și Xbox, mai exact limita nu se aplică per dispozitiv ci în general, indiferent ce dispozitiv este folosit de copil pentru a se distra.

Fain, nu?

via MS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep