HomeFeaturedFocusMoto G8 Power disponibil acum si pe piata locala

Moto G8 Power disponibil acum si pe piata locala

Moto G8 Power

Motorola a anunțat că Moto G8 Power este acum disponibil și în România. Telefonul pune accentul pe autonomie, așa cum au făcut mereu terminalele Power de la Motorola. Iar bateria sa cu capacitate de 5000 de mAh ar trebui să fie garantul acestui fapt. G8 Power poate fi găsit în oferta Altex, la un preț de 999 lei. Vezi link-ul sursă.

Pentru cei care nu își mai aduc aminte, Moto G8 Power este construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 665. Aceasta vine echipată cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă cu până la 512 GB prin microSD.

Toate acestea sunt ascunse în spatele unui display IPS de 6,4 inchi și rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli). Acesta este prevăzut cu un orificu pentru camera foto frontală de 16 megapixeli.

Pe spate, Moto G8 Power etalează un sistem de patru camere foto. Un senzor principal de 16 megapixeli este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor telephoto tot de 8 megapixeli (zoom optic 2x). Cel de-al patrulea senzor este unul dedicat macro, de 2 megapixeli. Tot pe spate este plasat și cititorul de amprentă digitală.

Sistemul de operare este un Android 10 aproape curat, iar acumulatorul, așa cum spuneam, are o capacitate de 5000 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă.

via Altex

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep