HomeFeaturedFocusHuawei Enjoy Z 5G anuntat oficial

Huawei Enjoy Z 5G anuntat oficial

Huawei Enjoy 5G

Compania chineză vine cu un nou dispozitiv 5G cu prețuri foarte accesibile. Este vorba despre Huawei Enjoy Z 5G care tocmai a fost listat oficial. Un telefon care își propune să ofere specificații medii, un aspect modern și elegant și un preț foarte bun. Și pare să reușească acest lucru, cel puțin la o primă privire aruncată asupra sa.

Este construit în jurul unui display IPS LCD de 6,57 inchi și rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Acesta are o rată de refresh de 90 Hz și este prevăzut cu un notch în formă de picătură pentru camera foto frontală de 16 megapixeli.

Huawei Enjoy Z 5G are pe partea din spate un sistem de trei camere foto. Senzorul principal este de 48 megapixeli. Este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de o cameră dedicată macro de 2 megapixeli. Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral, pe butonul fizic de pornire.

La interior, dispozitivul este echipat cu chipset-ul MediaTek Dimensity 800. Sunt disponibile trei variante de memorii. Prima are 6 GB de RAM și 64 GB memorie internă. Cea intermediară vine cu 6 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB. Iar versiunea de top propune o memorie RAM de 8 GB și o memorie internă de 128 GB.

Acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh și se poate încărca cu până la 22,5W.

Sistemul de operare este un Android 10 Open Source. Cum era de așteptat, Huawei Enjoy Z 5G vine fără serviciile Google preinstalate.

Este deja disponibil la precomandă pe piața din China. Prețurile sunt de aproximativ 240 dolari, 265 dolari și respectiv 310 dolari, în funcție de cantitatea de memorie.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep