HomeMobileAndroidSony Xperia 1 II 5G confirmat pentru lansare in iulie

Sony Xperia 1 II 5G confirmat pentru lansare in iulie

Sony Xperia 1 II va fi lansat pe 24 iulie cu un preț de pornire de 1200 USD.
Sony Xperia 1 II va fi lansat pe 24 iulie cu un preț de pornire de 1200 USD.

După ce Sony a lansat mai multe materiale de promovare pentru Sony Xperia 1 II, azi am văzut că în SUA are și o dată de lansare: 24 iulie. Doritorii vor putea să lanseze precomenzi începând cu 1 iunie și vor primi un bonus interesant: căștile WF-1000XM3, în valoare de 230 USD.

Despre Sony Xperia 1 II știm că vine cu un display de 6.5 inci AMOLED, rezoluție 4K (1644 x 3840 pixeli), aspect 21:9. Este unul dintre puținele smartphone-uri care vin încă cu jack audio de 3.5 mm.

În interior găsim platforma Qualcomm Snapdragon 865 Mobile Platform, ce ar trebui să aducă un spor de performanță de 25% (CPU și GPU) față de flagship-ul precedent al Sony. Smartphone-ul va fi dotat cu 8GB RAM și 256 GB pentru stocare, cu slot microSD.

Foarte interesant o să fie sistemul foto (încă o companie care ne vinde aparat de fotografiat/filmat) cu trei camere, de 12MP fiecare. Camera selfie o să fie de 8MP. Bateria este de 4000mAh cu fast charge (50% în doar 30 de minute) și are suport wireless Qi plus un AI Battery Care care vine cu o inovație interesantă: va învăța cum încărcăm smartphone-ul și va ști cât trebuie să îl încarce pentru a ajunge la 100% fix când este luat de la încărcat. În plus, Sony Xperia 1 II are și certificare IP65/68.

Pe partea de sunet, Xperia 1 II are suport Dolby Atmos, configurat pentru a oferi experiență multidimensională.

Teoretic, Sony Xperia 1 II este un smartphone de avut în vedere și pe baza experienței cu modelele anterioare, abia aștept să îl văd și la noi.

via PA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep