HomeFeaturedFocusHuawei MateBook 13 lansat pe piata din Romania

Huawei MateBook 13 lansat pe piata din Romania

Huawei MateBook 13 este un dispozitiv ultra-subțire cu ecran FullView, special gândit pentru tinerii profesioniști ce oferă experiențe de utilizare puternice și conectate.

Huawei MateBook 13 este un dispozitiv ultra-subțire cu ecran FullView, special gândit pentru tinerii profesioniști ce oferă experiențe de utilizare puternice și conectate.

Huawei Consumer Business Group a anunțat că Huawei MateBook 13, generația 2020, este disponibil pe piața din România și că în perioada 26 mai -15 iunie vor exista oferte promoționale de lansare.

Adică, la achiziționarea unui laptop Huawei MateBook 13 (cu CPU Intel Core i5 sau i7), consumatorii primesc gratuit un telefon Huawei Y6p. În același timp, cei care aleg varianta cu proces AMD beneficiază de un telefon Huawei Y5p cadou.

Huawei MateBook 13 este un dispozitiv ultra-portabil cu display de 13 inci, cel mai nou model al seriei MateBook și se adresează tinerilor profesioniști, punând la dispoziție cele mai noi și performante tehnologii HUAWEI unei audiențe mai largi. Îmbinând afișajul HUAWEI FullView, portabilitatea extremă și calitatea premium, noua generație MateBook 13 stabilește un nou standard pentru dispozitivele din categorie. Noile laptopuri ating un nivel cu totul nou, oferind utilizatorile trei variante de procesoare potrivite stilului lor de lucru, învățare sau de divertisement: MateBook 13 AMD Edition, MateBook 13 2020 i5 și MateBook 13 2020 i7.

Versiunea AMD a laptopului, dotată cu un procesor AMD R5 și 8GB memorie plus 512GB pentru stocare, Windows Home Gray, este disponibilă pe piață la prețul recomandat de 3.699 lei, în timp ce prețul recomandat pentru Huawei MateBook 13 2020 Intel (cu CPU Intel Core i5) și 8G RAM + 512GB pentri stocare și Windows Home, este de 4.099 lei, respectiv 5.899 lei pentru modelul MateBook 13 2020 Intel echipat cu procesor Intel Core i7 și memorie de 16GB și 512GB stocare, placă video dedicată NVIDIA® MX250, display Touch și Windows Home.

Notebook-urile joacă un rol esențial în strategia HUAWEI pentru toate scenariile. Interconectarea dispozitivelor inteligente și a laptopurilor este necesară pentru a le oferi utilizatorilor o experiență fluidă și unică.”, a declarat Wang Yinfeng, PC and Tablet Business President, Huawei Consumer Business Group. „Noul Huawei MateBook 13 îmbină estetica premium, experiența de vizualizare expansivă a ecranului FullView și performanțele deosebite, pentru a aduce o experiență de utilizare convenabilă, portabilă și puternică.”, a completat acesta.

Cele două modele Huawei MateBook 13, dotate cu procesoarele i5 sau i7, dispun de designul emblematic al Seriei MateBook și de un ecran HUAWEI FullView, susținut de Intel® UHD Graphics 620 și, pentru varianta Intel i7, de NVIDIA® GeForce® MX 250[1]. Acest GPU oferă toată puterea de procesare grafică necesară sarcinilor de editare a imaginilor și videoclipurilor, precum și experiențelor de divertisment, integrând un procesor Intel Core de a 10-a generație, 16 GB RAM[2] și suport pentru 2K HUAWEI FullView Display cu                            Multi-touch[3] și Multi-screen Collaboration.

În ceea ce privește aspectul, MateBook 13 Intel Edition dispune de un ecran 2K HUAWEI FullView cu redare 100% a gamutului de culoare și un raport ecran-corp de 88%. Dispozitivele sunt dotate și cu tehnologie distribuită pentru colaborare pe mai multe ecrane. Pentru consumatorii tineri, interesați de calitatea vieții și de productivitate sporită, Huawei MateBook 13, puternic și elegant, este însoțitorul ideal care le completează stilul de viață.

Procesorul AMD Ryzen™ 5, încorporat în versiunea AMD Edition a laptopului, asigură, de asemenea, performanțe puternice. Huawei MateBook 13 AMD Edition prezintă același design, dotat cu un ecran HUAWEI FullView de 2K, și este alimentat de cel mai recent procesor Ryzen 5 3500U, precum și de grafică Radeon™ Vega 8.

Atât modelele dotate cu procesor Intel Core, cât și cel dotat cu procesor AMD, prezintă un sistem de răcire HUAWEI Shark Fin Design 2.0, care include ventilatoare cu zgomot redus, pentru performanțe termice maxime. În plus, soluția de filtrare inteligentă monitorizează schimbările de temperatură în timp real.

Mai multe detalii se găsesc aici: https://consumer.huawei.com/ro/laptops/matebook-13/.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep