HomeFeaturedFocusRecomandare: 20 de tips and tricks pentru Visual Studio Code (inregistrare video...

Recomandare: 20 de tips and tricks pentru Visual Studio Code (inregistrare video de la BUILD 2020)

Vă recomand să urmăriți această inregistrare a unei sesiuni de la BUILD 2020 în care sunt prezentate 20 de sfaturi de optimizare a lucrului cu Visual Studio Code.
Vă recomand să urmăriți această inregistrare a unei sesiuni de la conferința Microsoft BUILD 2020 în care sunt prezentate 20 de sfaturi de optimizare a lucrului cu Visual Studio Code.

Uitându-mă pe lista sesiunilor de la conferința BUILD 2020 am dat peste înregistrarea sesiunii ”Visual Studio Code tips and tricks” pe care o recomand tuturor celor ce folosesc editorul Microsoft pentru scrierea de cod. Pentru cine nu știe, Visual Studio Code este un editor de cod gratuit, cu o grămadă de extensii care vă fac viața extrem de ușoară. Veți găsi extensii pentru formatarea de cod, debugging, integrarea cu platforme terțe, compilatoare etc.

Și cel mai important, Visual Studio Code este un editor cross platform, cu versiuni de Windows, macOS și Linux. Deci indiferent de platforma folosită, aplicația arată (aproape) la fel și funcționează identic.

Așa că rupeți-vă o oră și parcurgeți prezentarea că merită:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep