HomeFeaturedFocusMi Note 10 Lite de la Xiaomi disponibil acum pe piata locala

Mi Note 10 Lite de la Xiaomi disponibil acum pe piata locala

Xiaomi Mi Note 10 Lite

La doar două săptămâni de la anunțul oficial, Xiaomi Mi Note 10 Lite a ajuns deja pe piața locală, în ofertele mai multor parteneri ai producătorului chinez. Lista cu vânzători cuprinde nume precum  eMAG, Altex, PCGarage, Flanco, Cel.ro și evoMAG. Însă vestea cea mai bună îmi pare a fi promisiunea că terminalul va putea fi găsit în curând și în oferta Vodafone.

Este o rampă frumoasă de lansare pentru Xiaomi pe piața din România. Da, produsele sunt disponibile aici, atât pe canale oficiale, cât și prin intermediul unor magazine ceva mai gri. Însă operatorii de telefonie mobilă au puterea să facă volume și să împacheteze împreună cu serviciile lor orice telefon într-un mod atractiv.

Așa că o colaborare cu Vodafone mi se pare o oportunitate excelentă, atât pentru Mi Note 10 Lite în particular, cât și pentre Xiaomi în general.

Terminalul va putea fi găsit în versiunile de culoare Midnight Black, Glacier White și Nebula Purple. Prețurile recomandate sunt de 1699 lei pentru versiunea cu memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 64 GB și de 1799 lei pentru varianta care vine cu memorie internă de 128 GB.

Pentru dispozitivele Mi Note 10 Lite comandate în perioada 14 mai – 20 mai, utilizatorii vor primi cadou un set de căști Mi True Wireless EarBuds.

Vă reamintesc că terminalul nostru vine cu o combinație de chipset Snapdragon 730G cu un ecran AMOLED de 6,47 inchi (fullHD+) și cu un sistem de patru camere foto, dominat de un senzor Sony de 64 megapixeli. Acumulatorul de 5260 mAh ar trebui să asigure o autonomie peste medie.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep