HomeFeaturedFocusRecomandare husa Huawei P40 Pro

Recomandare husa Huawei P40 Pro

Husa Hauwei P40 Pro
Recomandare: husa Hauwei P40 Pro siliconată.

Cu toate că în cutia lui Hauwei P40 Pro se găsește o husă siliconată transparentă, mă gândesc că unii dintre voi vor dori să meargă pe una puțin mai elegantă, cu aderență perfectă. Este tot o husă originală, HUAWEI P40 Pro Silicone Case, venită în teste de la partenerul nostru MobileDirect.ro.

Husă siliconată Huawei P40 Pro.

Trei lucruri îmi plac la această husă. O dată că nu este voluminoasă și datorită acestui lucru dimensiunea lui Huawei P40 Pro nu crește semnificativ. A doua oară că are o aderență excelentă, în orice fel de condiții.

Și nu în ultimul rând, culoarea, ce completează perfect culoarea Matte Gray a modelului pe care îl folosesc zilele acestea.

Recomandare: husa Hauwei P40 Pro siliconată.
Recomandare: husa Hauwei P40 Pro siliconată.

Recunosc că am stat mult pe gânduri până să mă decid să îi pun husa pentru că așa cum am spus și în review-ul lui P40 Pro, design-ul său este excelent iar carcasa arată foarte bine.

Dacă varianta de mai sus vi se pare că nu protejează suficient, există și alte variante de huse pentru Huawei P40 Pro din seria CUBZ Carbon (black și blue), care vin și cu un preț semnificativ mai mic.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep