HomeFeaturedFocusRedmi K30 5G Racing Edition de la Xiaomi, debut oficial cu premiere

Redmi K30 5G Racing Edition de la Xiaomi, debut oficial cu premiere

Redmi K30 5G Racing Edition

Noul smartphone din familia K30 vine cu o premieră interesantă. Xiaomi Redmi K30 5G Racing Edition este primul telefon care se bucură de nou lansatul chipset Qualcomm Snapdragon 768G (procesor octa-core de până la 2,8 GHz). Acesta este o versiune cu overclocking a lui Snapdragon 765G. Cam cum a fost 855+ la vremea sa. De fapt, doar primul nucleu este tactat la o viteză mai mare, restul de șapte sunt identici.

Prezența acestui chipset nou ar putea fi și motivația pentru Racing Edition-ul din denumire. Pentru că altă diferență față de versiunea standard nu prea găsim.

Redmi K30 5G Racing Edition are același display de 6,67 inchi și rezoluție fullHD+. Acesta este prevăzut cu un orificiu de tip pill, pentru un sistem foto frontal dual camera, cu un senzor principal de 20 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli.

Pe spate avem un sistem de patru camere foto, dispuse vertical într-o linie neagră, ce pare ca un diametru al unui cerc desenat și el pe spate. O încadrare inedită, în care se distinge un senzor principal de 64 megapixeli. Acesta este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli, de unul de adâncime de 2 megapixeli și un senzor dedicat macro de 5 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

La nivel de memorii, Xiaomi Redmi K30 5G Racing Edition vine într-o singură configurație, cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB capacitate internă de stocare.

Acumulatorul său are o capacitate de 4500 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă de până la 30W.

Telefonul este deja disponibil pentru rezervare în China, la un preț de aproximativ 280 dolari. Livrările încep pe 14 mai.

via AndroidAuthority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep