HomeMobileAndroidRecomandare huse Huawei P40 Lite

Recomandare huse Huawei P40 Lite

DSC_3888

Pentru că am primit mai multe mesaje în care ni s-au cerut niște recomandări pentru Huawei P40 Lite, am apelat la partenerul nostru MobileDirect care ne-a furnizat câteva modele pe care le-am testat. Am avut de ales între trei modele CUBZ și unul IMAK.

O să încep cu prima husă CUBZ pentru Huawei P40 Lite, ce are un aspect interesant. Este una construită dintr-un material plastic mat, destul de solid. Are avantajul unei aderențe foarte bune.

DSC_3880

A doua recomandare este tot o husă CUBZ, viu colorată, construită și mai solid. Are marginile solide iar spatele este rigid, oferind astfel o protecție sporitpă. În ciuda ”strălucirii” mi-a plăcut pentru că dă o senzație de siguranță pe smartphone.

DSC_3887

A treia husă din seria CUBZ, este una ceva mai delicată, dintr-un silicon mai moale, care la rândul ei are o aderență foarte bună.

DSC_3884

Arată și ceva mai bine decât celelalte două și nici nu e foarte groasă:

DSC_3886

Mi s-a părut interesantă decizia producătorului de a lăsa niște margini pe lateral, probabil pentru a ajuta la eliminarea căldurii.

DSC_3885

Cea mai interesantă dintre huse este însă cea IMAK Matte Black, pentru combinația de aderență și un mtaerial moale, ce se mulează foarte bine pe smartphone.

DSC_3892

După cum puteți observa are și colțurile întărite, pentru a oferi un grad ridicat de protecție în cazul în care aveți tendința de a scăpa pe jos smartphone-ul.

DSC_3894

Datorită protecțiilor suplimentare, husa depășește binișor nivelul display-ului crescând și șansele de protecție în cazul unui impact nefericit pe partea din față.

DSC_3896

Același lucru este prezent și în zona inferioară.

DSC_3897

Vizavi de husa IMAK mai trebuie spus că în pachet, odată cu husa veți primi și o sticlă de protecție pentru ecran.

Dintre toate cele patru huse testate, mi-a plăcut cel mai mult al treilea model CUBZ, cea care arată cel mai bine și care nu mărește nejustificat dimensiunea reală a smartphone-ului. Dacă vă tentează, aruncați un ochi aici pentru a vedea și alte modele de huse Huawei P40 Lite.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep