HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S20 Plus bate iPhone 11, dar abia intra in TOP...

Samsung Galaxy S20 Plus bate iPhone 11, dar abia intra in TOP 10 DXOMark!

Camera lui Samsung Galaxy S20 Plus a ieșit pe locul 10 în testul DxOMark, în fața seriei iPhone 11.
Camera lui Samsung Galaxy S20 Plus a ieșit pe locul 10 în testul DxOMark, în fața seriei iPhone 11.

DxOMark a publicat și rezultatele testelor pentru Samsung Galaxy S20 Plus, modelul intermediar al seriei S20. După ce S20 Ultra s-a descurcat mult mai slab decât se aștepta multă lume, a venit rândul lui S20 Plus să arate că deși este mai bun (la fotografie) decât seria iPhone 11, este departe de primul loc al topului DxOMark.

S20 Plus obține doar 118 puncte (Huawei P40 Pro este încă rege cu 128 de puncte) și se clasează abia pe locul 10, fiind la trei puncte de Mi CC9 Pro Premium Edition (Adică Mi Note 10 Pro) și Huawei Mate 30 Pro. Ca întotdeauna, depinde de perspectiva din care se analizează un rezultat, S20 Plus este totuși în fața iPhone 10 Pro Max, Galaxy Note 10 Plus și Huawei P30 Pro, adică unele dintre cele mai bune smartphone-uri lansate anul trecut.

Excelează în ceea ce privește calitatea pozelor făcute cu camera ultra-wide, are detalii și culori foarte bune pentru pozele făcute în exterior. Se descurcă mai prost la pozele în low loght și cele în lumină artificială. Sistemul de camere foto beneficiază de opțiunea de zoom 3x, doar hibrid, fără rezultate prea bune pentru imaginile luate de la distanță mai mare.

Pentru zona de înregistrare video, S20 Plus primește 100 de puncte, fiind foarte bună pentru înregistrarea în lumină naturală, cu focalizare automată rapidă și exactă, culori strălucitoare. Din nefericire, pentru filmarea în low light sau lumină artificială, rezultatele nu sunt la același nivel.

Concluzia este că S20 Plus are un sistem de camere foto bunicel, cea principală de 12 MP nu se ridică la nivelul competiției, în timp ce sistemul de mărire (cu cameră de 64 MP) este de fapt o soluție digitală de zoom.

Își merită banii? Nu cred că putem să tragem o concluzie doar pe baza rezultatelor DxOMark (care până la un anumit nivel pot fi puse la îndoială). Din experiență vă spun că înainte de a vă decide ar fi bine să puneți mâna pe un S20 Plus, să vă jucați cu el și abia pe urmă să decideți dacă merită sau nu. E foarte posibil să vă dați seama că în ciuda rezultatului DxOMark, pozele făcute cu S20 Plus vă sunt mult mai plac decât cele făcute cu Mate 30 Pro, S20 Ultra sau chiar P40 Pro.

via DXO

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep