HomeFeaturedFocusTableta Honor V6 de la Huawei a fost prezentata oficial

Tableta Honor V6 de la Huawei a fost prezentata oficial

Honor V6

Honor V6 este deopotrivă un instrument pentru consumatorii de multimedia, cu veleități evidente și pe zona de business. Are un display de 10,4 inchi cu rezoluție 2K (2000 x 1200 pixeli). Vine cu conectivitate 5G, dar și WiFi 6. Dar în același timp aduce și un Pen (Huawei îl numește Magic Pencil) și poate fi îmbrăcată într-o husă dedicată, cu tastatură și suport tip stand. Aici deja avem un produs care se poate preta și la activități de tip office.

Însă o parte din entuziasm este anulată de lipsa serviciilor Google. Ca orice produs Huawei din ultima perioadă, Honor V6 vine cu un Android 10 OpenSource și cu Huawei Mobile Services. Și, deși pare greu de imaginat un produs business fără servicii Google, compania chineză ne asigură că se poate.

Tot în această direcție merge și integrarea cu telefoanele Honor sau Huawei, care permite operarea unor aplicații de pe ambele dispozitive.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, tableta noastră se bazează pe un chipset Kirin 985, care oferă suport pentru rețelele 5G. Memoria RAM este de 6 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 128 GB. Toate acestea sunt ținute în viață de un acumulator cu o capacitate de 7250 mAh, care oferă suport pentru încărcarea rapidă de 22,5W.

Dispozitivul este echipat și cu o cameră foto de 13 megapixeli pe partea din spate. Aceasta vine cu un LED flash pentru fotografii în condiții de iluminat slab. Camera frontală este de 8 megapixeli.

Deocamdată nu se cunoaște un preț pentru Honor V6, dar trebuie să recunoaștem că tableta se prezintă destul de bine.

via Honor

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep