HomeEvenimenteCum urmariti live WWDC 2020, conferinta Apple destinata developerilor

Cum urmariti live WWDC 2020, conferinta Apple destinata developerilor

În seara asta, începând cu ora 20:00 a României pornește conferința Apple WWDC 2020.
În seara asta, începând cu ora 20:00 a României pornește conferința Apple WWDC 2020.

În seara asta, începînd cu ora 20:00 a României începe conferința Apple World Wide Developers Conference (WWDC) ce va putea fi urmărită live (participarea e gratuită!) de cei interesați. Ca de obicei, keynote-ul primei zile este și cel mai important, așa că vă recomand să vă faceți timp și să urmăriți lansarea pentru că o să vă placă (este și prima dată când Apple transmite live keynote-ul WWDC pe propriul canal de YouTube).

Alternativa este să urmăriți evenimentul direct de pe site-ul Apple (merge cu Safari și Edge) sau din aplicațiile Apple TV.

Printre noutățile așteptate sunt preview-ul iOS 14, anunțul legat de integrarea procesoarelor ARM pe MacBook-uri, o schimbare imensă de la cea din 2006 când a introdus suportul pentru platforma Intel și multe altele. Pe lângă keynote vor mai fi și peste 100 de sesiuni dedicate dezvoltatorilor, întinse pe parcursul acestei săptămâni. Toate acestea vor fi disponibile (gratuit) în aplicația Apple Developer. Dacă nu o aveți încă, instalați-o și pregătiți-vă de o experiență interesantă.

O să vă țin la curent cu noutățile.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep