HomeFeaturedFocusFOTO: designul seriei iPhone 12 confirmat

FOTO: designul seriei iPhone 12 confirmat

iPhone 12

Confirmarea vine din partea producătorilor third party de huse de protecție, care lucrează deja la produse compatibile cu noua serie iPhone 12. Imaginile pe care vi le vom prezenta în cele ce urmează ne-au fost furnizate de partenerul nostru MobileDirect.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de accesorii și huse de protecție pentru telefoane smart. Și nu numai!

Revenind la produsele Apple, se cam confirmă ceea ce se știa deja despre viitoarea generație de telefoane. Noua serie iPhone 12 va avea trei membri, așa cum se zvonise deja. Un iPhone 12, standard să-i zicem, un 12 Pro și un model 12 Pro Max. Se observă suficiente detalii pentru a ne lamuri destul de clar asupra construcției viitoarelor terminale Apple.

Avem acea combinație dintre versiunea anterioară și liniile mult mai contondente, mai clare, cu muchii mai plate ale familiei iPhone 5.

Pentru că fotografiile fac cât o mie de cuvinte, cred că este mai corect să lăsăm vorbăraia și să vă supun atenției fotografiile cu viitoarele terminale de la Apple.

În ordinea numerelor de pe tricou, iPhone 12:

modelul 12 Pro:

Și la final 12 Pro Max:

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep