HomeMobileAndroidHuawei P Smart S anuntat oficial

Huawei P Smart S anuntat oficial

Huawei P Smart S

Compania chineză a prezentat oficial un nou dispozitiv cu preț destul de atractiv, care deja este disponibil în Europa. Este vorba despre Huawei P Smart S, care populează categoria mid-range. Oferă specificații medii și un aspect suficient de modern, cu feature-uri din zona de sus a acestei categorii.

Spre exemplu, ecranul OLED de 6,3 inchi (rezoluție 2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9) integrează și cititorul de amprentă digitală. Are și un notch în formă de U în partea de sus, pentru o cameră foto frontală cu rezoluție de 16 megapixeli.

La interior, Huawei P Smart S propune un chipset proprietar Kirin 710. Lucrează în combinație cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă, însă prin formatul ușor atipic, proprietar și el al Huawei, NM card. Acumulatorul care ține în viață această combinație are o capacitate de 4000 mAh. Se încarcă prin USB Type-C, cu o viteză de până la 10W.

Pe partea din spate terminalul etalează un sistem de trei camere foto. Senzorul principal este de 48 megapixeli. Este ajutat de unul ultra-wide de 8 megapixeli și de unul de adâncime de 2 megapixeli. Un sistem destul de des întâlnit în această categorie de smartphone. Pare să lipsească acea cameră dedicată macro, care ar fi completat și mai fericit gașca.

Un sistem de operare Android 10 completează lista de detalii tehnice. Vine cu interfața EMUI 10.1, fără serviciile Google. Asta nu mai este o noutate, Huawei s-a repliat rapid după interdicția de a mai folosi serviciile companiei americane. Utilizatorii au la dispoziție Huawei Mobile Services și AppGallery.

Huawei P Smart S are un preț de vânzare de 249 euro, valabil pentru continentul nostru. Așa cum spuneam, este deja disponibil în Italia, în două versiuni de culoare: Breathing Crystal și Midnight Black.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep