HomeFeaturedFocusPrimele detalii despre iPhone-ul pliabil nu impresioneaza

Primele detalii despre iPhone-ul pliabil nu impresioneaza

Acesta pare să fie un prototip de iPhone pliabil și din păcate pentru Apple nu impresionează cu nimic.
Acesta pare să fie un prototip de iPhone pliabil și din păcate pentru Apple nu impresionează cu nimic.

Zvonurile legate de atenția pe care o Apple o acordă fenomenului smartphone-ului pliabil sunt tot mai multe, susținute și de câteva concepte și patente pe care Apple le are. Asta nu înseamnă însă că o să și vedem un iPhone pliabil în perioada următoare, dar măcar merită să știm cam care e și ideea Apple vizavi de acest subiect.

Un model mai aproape de ceea ce se zvonește că ar fi iPhone-ul pliabil.

În mod (ne)surprinzător avem acum detalii legate de faptul că Apple merge după ideea Microsoft pentru Surface Duo, cu două ecrane legate printr-o balama:

Jon Prosser a postat de curând informațiile de mai sus, menționând că actualul prototip de iPhone pliabil nu e chiar un smartphone pliabil, așa cum probabil ne gândim la el pe baza experienței cu Galaxy Z Flip / Galaxy Fold sau Huawei Mate X. Da, probabil că va avea marginile rotunjite ale seriei iPhone 12, ca să arate totuși ca un iPhone.

Acum, toate detaliile de mai sus sunt doar niște zvonuri. Pe mine nu m-ar mira ca Apple să nu facă încă niciun pas în direcția asta pentru simplul motiv că tehnologia nu este încă acolo unde ar trebui. Cum Microsoft amână lansarea seriei Surface Duo/Neo de aproape 2 ani din același motiv, sunt sigur că Apple nu vrea să facă încă nimic până nu știe sigur că a găsit o rețetă câștigătoare.

via MR

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep