HomeFeaturedFocusRealme X3 si-a facut aparitia oficiala

Realme X3 si-a facut aparitia oficiala

Realme X3

Este o versiune ceva mai accesibilă a lui X3 SuperZoom. Așa cum era de așteptat, schimbările majore vin la nivel de camere foto. Însă odată cu aceste concesii, Realme X3 vine și cu un preț mai mic, ceea ce îl poate face mai atractiv. Aproximativ 330 dolari costă varianta de început. Și, cred eu, are destul de multe de oferit pentru acești bani.

Dispozitivul este construit în jurul unui ecran IPS de 6,6 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9), iar rata de refresh rămâne de 120 Hz. În partea de sus găsim un orificiu de tip pill, pentru un sistem dual camera frontal. Senzorul principal de 16 megapixeli este ajutat de un ultra-wide cu rezoluție de 8 megapixeli.

Pe partea din spate avem un sistem de patru camere foto. Pare destul de potent și încearcă să se țină relativ aproape de X3 SuperZoom. Varianta standard de Realme X3 propune un senzor principal de 64 megapixeli. Este ajutat de un telephoto de 12 megapixeli. Un ultra-wide de 8 megapixeli și un senzor dedicat macro întregesc echipa.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral. Este integrat în butonul fizic de pornire a dispozitivului.

La interior telefonul se bazează pe același chipset Qualcomm Snapdragon 855+. Există două versiuni de memorie. Una de bază, cu 6 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB. Și una ceva mai puternică, cu memorie RAM de 8 GB și aceeași stocare internă de 128 GB. Diferența dintre ele este de doar 10 dolari.

Un acumulator cu capacitatea de 4200 mAh și încărcare de până la 30W și un Android 10 completează lista de specificații tehnice. O listă suficient de ofertantă, care îl transformă pe Realme X3 într-un terminal demn de luat în seamă. Mai ales de către cei care au un buget limitat de cheltuit.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep