HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy M01 prezentat oficial

Samsung Galaxy M01 prezentat oficial

Samsung Galaxy M01

Compania coreeană a anunțat oficial un nou entry-level. Samsung Galaxy M01 vine să populeze o listă cu telefoane ieftine, pe care firma a reușit să le facă destul de prezente pe listele operatorilor. Este un vector important de vânzări pentru Samsung și asigură o parte din popularitatea de care se bucură aceste telefoane accesobile.

Faptul că Samsung este pe primul loc la nivel global ca număr de unități vânute, se datorează în mare măsură terminalelor de acest gen. Nu sunt foarte atractive ca și specificații tehnice, dar vin cu prețuri accesibile, care câteodată sunt subvenționate de operatori.

Samsung Galaxy M01 exemplifică foarte bine acest tipar. Este construit în jurul unei combinații de chipset Qualcomm Snapdragon 439 cu o memorie RAM de 3 GB și cu o capacitate internă de stocare de 32 GB.

Toate ținute în viață de un acumulator cu capacitate de 4000 mAh și care nu oferă suport pentru încărcarea rapidă. Și toate ascunse în spatele unui ecran LCD de 5,7 inchi și rezoluție HD+. Acesta are un notch în formă de picătură, pentru o cameră foto frontală de 5 megapixeli.

Pe partea din spate, telefonul are un sistem dual camera destul de rudimentar, cu un senzor principal de 13 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli. Nu există cititor de amprentă digitală.

Cam acestea sunt concesiile pe care trebuie să le facă un doritor. Mă așteptam ca prețul să fie ceva mai mic, sincer aproximativ 120 de dolari pentru piața din India mi se pare destul de mult. Aici a fost pus în vânzare pentru prima dată Samsung Galaxy M01. Poate fi găsit în versiuni de culoare neagră, roșie sau albastră.

Dacă pare cunoscut, este pentru că vorbim despre un Galaxy A01 cu baterie ceva mai mare.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep