HomeFeaturedFocusZTE Axon 11 SE 5G anuntat oficial

ZTE Axon 11 SE 5G anuntat oficial

ZTE Axon 11 SE 5G

A fost prezentat oficial și ZTE Axon 11 SE 5G, telefonul cu care compania vrea să cucerească inimile generației tinere. Aduce un design suficient de modern, specificații peste medie și un preț care se vrea atractiv. Plus suportul pentru rețele 5G, de tip dual-mode, posibil, spune compania chineză, datorită chipset-ului MediaTek Dimensity 800.

Și pentru că trebuiau să justifice cumva alegerea MediaTek în detrimentul Qualcomm, care sincer ar fi sunat mult mai bine, chinezii de la ZTE s-au legat de sistemul de răcire. Se pare că există undeva în acest chipset un strat de grafit care disipă căldura. Atât de eficien, încăt terminalul poate îndura o oră de „heavy gaming”, în timp ce se și încarcă, fără a depăși 40 de grade Celsius.

Dincolo de marketingul sforăitor, ZTE Axon 11 SE 5G asortează chipset-ul MediaTek Dimensity 800 cu trei variante de memorie. Prima are 6 GB de RAM și 128 GB memorie internă. A doua păstrează stocarea internă de 128 GB, dar crește RAM-ul la 8 GB. Iar cea de top propune 8 GB de memorie RAM și o capacitate internă de stocare de 256 GB.

Toate acestea se ascund în spatele unui display IPS LCD de 6,53 inchi și rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli). Acesta este prevăzut cu un orificiu pentru camera foto frontală de 16 megapixeli.

Pe partea din spate avem un sistem de patru camere foto. Integrate într-un modul rectangular. Senzorul principal este de 48 megapixeli. Este ajutat de unul ultra-wide de 8 megapixeli și de unul de adâncime de 2 megapixeli. Cea de-a patra cameră este dedicată macro și are un senzor de 2 megapixeli.

Tot pe spatele lui ZTE Axon 11 SE 5G este plasat și cititorul de amprentă digitală.

Un acumulator de 4000 mAh, care se poate încărca rapid (fără a se specifica cât de rapid), completează lista cu detalii tehnice. Sistemul de operare este Android 10.

Prețurile de vânzare sunt de aproximativ 250 euro, 290 euro și respectiv 330 euro, în funcție de cantitatea de memorie. Sunt prețuri valabile pentru China, evident, acolo unde terminalul a fost deja pus în vânzare.

via ZTE

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep